onsdag 10 juni 2020

Idag startar AFU:s sverigeresa i strid med FHM


Idag onsdag 10 juni 2020 beger sig två personer från UFO-Sveriges styrelse ut på sin sverigeresa. De ska färdas genom en rad svenska landskap för att hämta material ur dödsbon till ufo-arkivet AFU. Resan påbörjas tre dagar innan Folkhälsomyndighetens avrådan från alla icke nödvändiga resor hävs. Ordföranden från AFU menar att värdet på materialet är sådant att det skulle hamnat på soptippen. Ändå går UFO-Sveriges sverigeresa även till vårdhem där hårt pressad personal ska bära ut material om ufo. Ingår det i arbetsuppgifterna? Vilket vårdhem det är döljer UFO-Sverige naturligtvis för de inser själva det olämpliga.

Inga media har intresserat sig för uppgifterna eller ens behagat läsa Historielärarföreningens tips om saken. I Sverige existerar ingen granskning av media av vad UFO-Sverige har för sig. När Historielärarföreningen gör granskningen hotas vi med diverse metoder av olika personer i UFO-Sveriges styrelse.

"Jag vill ju ha med den till AFU då jag åker i morgon.
Under dagen har jag också sett till så att de som vi ska träffa under resan är på det klara med vilka tider vi dyker upp. Inte minst det vårdhem som vi kommer till först. Där ska vi ringa på, backa undan, och låta personalen bära ut en låda böcker innan vi går fram och tar den. Vi kommer att vara extremt noga."
Citat ovan från tisdag 9 juni 2020:
http://csblogg.ufo.se/csblogg3/?p=61317


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.