torsdag 18 juni 2020

Barnarbetare ska sälja Julstämning om ufo-arkiv


AFU är bluffarkivet i Norrköping som helt saknar bevis för besök från andra planeter. Ordförande för arkivet får betalt av Semic bokförlag för att skriva åtta sidor om bluffarkivet. Det publiceras i tidningen Julstämning som ges ut av Semic. Tidningen Julstämning handlar bland annat om historia och kulturhistoria. Julstämning säljs som jultidning av skolbarn efter skolan när de egentligen borde läsa läxor. Semic tjänar pengar på barnarbetarna. I år 2020 innehåller Julstämning en artikel av en ufo-förnekare om ufo-arkivet han själv påstår helt saknar bevis för ufo från andra planeter. Svamlet ska läsas av svenskar till julen 2020. Vad har ufo-arkiv med julen att göra?

Bokförlaget Semic har publicerat flera böcker förut av AFU:s ordförande om ufo. Betyder det att författaren även platsar att sprida julstämning i en jultidning med propaganda för bluffarkivet AFU som inte har med jul att göra?

Semic tillhör Bonnierförlagen. På Bonniers tidning Dagens Nyheter arbetar AFU:s ordförande som murvel.


"Fick också korrekturet till min artikel om AFU som kommer att publiceras i årets upplaga av ”Julstämning”. Åtta sidor och det såg fint ut. Ska läsa och skriva bildtexter i morgon."

Citat ovan från AFU:s ordförande 16 juni 2020:
http://csblogg.ufo.se/csblogg3/?p=61391


"Julens klassiska tidning med en unik blandning av konst, kulturhistoria, djur & natur, historia och klassisk julläsning."

Citat ovan om jultidningen Julstämning på Semic förlag:
https://www.semic.se/bocker/265071/julstamning-2019/

"Är inkomst från jultidningsförsäljning skattepliktig?
Ja, provision eller annan ersättning från försäljning av jultidningar och liknande är normalt skattepliktig inkomst av tjänst."
Citat ovan från Skatteverket:
https://www.skatteverket.se/privat/etjansterochblanketter/svarpavanligafragor/inkomstavtjanst/privattjansteinkomsterfaq/arinkomstfranjultidningsforsaljningskattepliktig.5.361dc8c15312eff6fd42d4.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.