fredag 12 juni 2020

Därför läses inga avslöjande tips om UFO-Sverige


En presschef avslöjar för Historielärarföreningen varför inga avslöjanden om UFO-Sverige hamnar i tidningar eller tas upp av myndigheter eller organisationer. Om något med ufo finns med i rubriken på mejlet sorteras det bort av den som läser. Dels för att de inte tror på ufo. Dels för att den som läser måste prioritera mellan alla mejl som ramlar in.

Varför hamnar då UFO-Sverige själv i media? Det beror på att de kontaktas när media vill tjäna pengar på en intervju. De har heller inte tid att undersöka något om ufo själva, exempelvis när filmer om ufo släpps av Pentagon. Då vänder de sig till UFO-Sverige för att få ett uttalande. Sedan har de inte tid att kontrollera om UFO-Sveriges uppgifter stämmer. Därför slinker desinformationen igenom när UFO-Sverige får ut sin vidskepliga ideologi den tredje vägens ufologi.

Det man kan göra är att utelämna ordet ufo helt i ämnesrubriken i mejlet, så kanske det läses. UFO-Sverige kommer alltså inte undan för att de inte har något fuffens för sig, utan beroende på ointresse. De vill gärna behålla sitt monopol i media, så att media slentrianmässigt endast har dem att vända sig till. Skulle det finnas flera att intervjua skulle media ganska snabbt förstå att det UFO-Sverige säger inte är sant.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.