måndag 1 juni 2020

TT-reporter gör UFO-Sveriges tidskrift Rapport-Nytt


"Niklas satt hemma och gjorde klart Rapport-Nytt. Så nu är både UFO-Aktuellt och Rapport-Nytt klara och kan snart skickas till tryckerierna."

Citat ovan från 31 maj 2020:
http://csblogg.ufo.se/csblogg3/?p=61235


8 juni 2017 - Jag har också en ny medarbetare som sköter layouten till Rapport-NyttNiklas Svahn. Ni kan se honom här nedan.


"Rapport-Nytt, UFO-Sveriges tidskrift för fältundersökare och medarbetare, har kommit med nytt nummer – nr 2 2017. Tidningen har en inriktning mot medarbetare inom riksorganisationen men den kan läsas och studeras av alla. Bland annat så är det i Rapport-Nytt som vi publicerar alla ufoobservationer som UFO-Sverige får in."

"Ny medarbetare i Rapport-Nytts redaktion, från om med detta nummer, är även Niklas Svahn, som ska hjälpa till med tidningens layout."

Citat ovan från UFO-Sveriges ordförande Anders Berglunds blogg Ufospaning 12 maj 2017:
https://ufospaning.wordpress.com/2017/05/12/rapport-nytt-nr-2-2017/

"Vill ni läsa mer om detta så rekommenderar jag TT:s utmärkta artikel som ni kan läsa här. Skriven av journalisten Niklas Svahn"

Citat ovan från UFO-Sveriges vice ordförande Clas Svahns blogg 26 november 2018:
https://csblogg.ufo.se/csblogg3/?p=53281


"Jag har jobbat på Skaraborgs allehanda, en lokaltidning i Skövde, Ny Teknik, en branschtidning i Stockholm för civilingenjörer, Metro, en nyhetssajt för en yngre målgrupp men också en papperstidning med redaktion i Stockholm, P4 Skaraborg, Sveriges Radios lokalradio i Skövde, och Aftonbladet, Nordens största nyhetssajt. Nu är jag reporter på Nyhetsbyrån TT.


Citat ovan från Niklas Svahns blogg:
https://niklasvahn.wordpress.com/om-mig/


https://niklasvahn.files.wordpress.com/2012/12/svahn_niklas_cv1.pdf


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.