lördag 16 januari 2021

Endast fritidsledaren inblandad i UFO-Sveriges utställning enligt rektorn

 

Bild på fritidsledare Günter Söderhäll-Kollberg som var iblandad i UFO-Sveriges utställning på Tullbroskolan 2016 i följande klickbara länk:

https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/1271903_554292661291325_1867130075_o.jpg?_nc_cat=102&ccb=2&_nc_sid=9267fe&_nc_ohc=tc6zZQM_Q_0AX-RWb7V&_nc_ht=scontent-arn2-1.xx&oh=85da93fb407beb07823c82653b635eea&oe=6026CB06

 

Tullbroskolans rektor på högstadiet Ulf Nyborg avslöjade fredag 15 januari 2021 detaljer för Historielärarföreningen. Endast en person på skolan i Falkenberg var inblandad i UFO-Sveriges utställning 2016. Det var fritidsledaren Günter Söderhäll-Kollberg. Inga pedagoger på skolan var inblandade. Rektor Nyborg säger att fritidsledaren är skyldig att ställa upp på Historielärarföreningens intervju och svara på frågor. Nyborg lovar att skolans fritidsledare kommer att svara på HLF:s frågor. Tullbroskolan trodde från början att Historielärarföreningen kommer från UFO-Sverige.

Rektor Nyborg berättade i början av veckan att fritidsledaren är svår att nå. Två personer från Tullbroskolan och Falkenbergs kommun bekräftar för HLF vilket som är fritidsledarens tjänstetelefonnummer. Men under veckan var det omöjligt att nå honom. Rektorn lämnar på fredagen helt nya uppgifter. Fritidsledarens tjänstemobil är endast kopplad till betalfunktionen Swish. Han går således inte att ringa till. Rektorn påstår att det inte heller går att ringa till fritidsledarens kollegor eller den avdelning där han arbetar. Ingen assistent på skolan kan enligt rektorn på fredagen hämta fritidsledaren eller meddela honom att han har telefon. Rektorn påstår att fritidsledaren inte är tillgänglig under fredagseftermiddagen fast han är i tjänst. Nyborg påstår vidare att det beror på vilket av fritidsledarens telefonnummer man ringt om man får tag på honom. 

Tullbroskolans rektor säger att ingen tjänstetelefon duger att få tag på fritidsledaren och det går inte heller att räkna med att nå fritidsledaren även om någon annan släkting svarar på fritidsledarens privata telefonnummer som fritidsledaren står som abonnent på. Rektorn hävdar att fritidsledaren kommer att svara på alla frågor från HLF trots att fritidsledaren inte svarat på HLF:s mejl eller ringt tillbaka eller går att nå. Rektorn ber att få uppgifter om mejlet som han själv refererar till i samtalet och redan känner till. Han hittar det inte påstår han eftersom han fått 200 mejl som rektor nyligen. Nyborg säger att inget alls tyder på att fritidsledaren inte vill svara på frågor från HLF.  HLF infogar att absolut ingen svarade på varken mejl eller telefon eller återkom innan HLF själv hörde av sig igen efter flera arbetsdagars försök. Då har HLF ändå nödgats ställa frågan så pass enkelt för att Tullbroskolan ska förstå, att vi endast efterlyste vilken person som var ansvarig. Helt plötsligt blev Tullbroskolan jättenöjd och svarade, då man trodde att det var allt HLF ville veta. Utan att tänka efter att en sådan kort uppgift inte blir någon meningsfull intervju alls:

https://historielararna.blogspot.com/2021/01/mejl-till-tullbroskolan-om-ufo-sveriges.html

Tullbroskolans NO-lärare Vivianne Wingren påstår sig ha pratat med fritidsledaren i veckan om UFO-Sveriges utställning och Wingren satsar allt i ett mejl till HLF om att ingen på skolan har något mer att säga om utställningen och inte får störas, trots att fritidsledaren ännu ej svarat på någon enda fråga som rektorn hävdar att han är skyldig att göra. Wingren bestämmer alltså dagordningen själv och mejlar HLF några bilder från utställningen. Wingren hittar själv på att det är allt HLF vill eller behöver veta och allt Tullbroskolan har att berätta:

https://historielararna.blogspot.com/2021/01/mejl-om-ufo-sverige-till-tullbroskolans.html

https://historielararna.blogspot.com/2021/01/ufo-sveriges-ufo-utstallning-pa.html


Rektor Nyborg har själv arbetat som fritidspedagog innan han sadlade om:

19 okt. 2016 — Vi frågade Ulf om han har haft något annat jobb och svaret är ja. Jag har jobbat som vaktmästare,fritidspedagog,på en fritidsgård och inom .

 

Se Günter Söderhäll-kollbergs profil på LinkedIn, världens största yrkesnätverk. Günter har angett 1 jobb i sin profil. Se hela profilen på LinkedIn, se Günters ...
Falkenberg, Sverige · ‎Falkenbergs kommun
Per Günter Söderhäll är 63 år och bor i en villa i Falkenberg. Han bor tillsammans med Ulla-Carin Kollberg. Han fyller 64 år den 22 oktober. Hans villa är ...
Född 23 oktober, 1957 - Günter är ogift och skriven i villa/radhus på Rödklintsvägen 10. Ulla-Carin Kollberg är även skriven här. Günter har inga ...
Uppdaterad: 07 JUN 2016 19:26 Skribent: Günter Söderhäll-Kollberg. Fler. Postadress: Tullbroskolans IF - Skolidrott Halmstadsvägen 2 31145 Falkenberg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.