fredag 15 januari 2021

Media sväljer UFO-Sveriges propaganda som är en icke-nyhet - inget bevisbart har hänt

 

Vidskepliga UFO-Sverige fick idag fredag 15 januari 2021 plats i TV4 med en icke-nyhet om något som inte går att bevisa och påstås ha inträffat för tre år sedan:


"2018 såg en mamma och hennes dotter ett märkligt ljussken på himlen. Det här rapporterade de till riksorganisationen UFO-Sverige, som i sin tur bedömt det som ett UFO. Johan Gustavsson från UFO-Sverige förklarar kritierierna som uppfyllts i detta fall.

 

https://www.msn.com/sv-se/nyheter/inrikes/ufo-sverige-om-misst%C3%A4nkt-ufo-i-vaxholm-uppgifterna-%C3%A4r-trov%C3%A4rdiga/vi-BB1cLRgc

 

för 12 timmar sedan — UFO-Sverige om misstänkt UFO i Vaxholm – uppgifterna är trovärdiga. 01, 14, 09, 52. dagar, timmar, minuter, sekunder. Videospelare från: TV4 (Sekretesspolicy).
för 7 timmar sedan — 2018 såg en mamma och hennes dotter ett märkligt ljussken på himlen. Det här rapporterade de till riksorganisationen UFO-Sverige, som i sin tur bedömt det ...
för 7 timmar sedan — A mother and her daughter have seen a strange light in the sky in Vaxholm and according to UFO-Sweden, it can move about a UFO ′′ We have checked .
 
 
 
Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.