tisdag 26 januari 2021

UFO-Sverige använde varningsblinkers för att hämta saker som säljs för vidskepliga ufo-arkivet AFU

 

"Jag hade bestämt tid med Ann till klockan 11 men det visade sig vara fullständigt omöjligt att hitta en parkering. Tror jag snurrade runt i 25 minuter innan jag gav upp och ställde en bra bit bort.

Ann har haft covid och bär fortfarande på antikroppar så det kändes säkert att jobba tillsammans med att tömma källarförrådet. Vilket tog ett par timmar. En hel del av sakerna var efter Ernst och vi hittade bland annat flera lådor diabilder från hans resor till Grekland och Afrika som jag fick ta med. Jag fick också en del annat som kan gå att sälja till förmån för arkivet.

När vi hade burit upp allt från källaren hämtade jag bilen och ställde den med varningsblinkrarna på, med en lapp bakom vindrutan och bakluckan öppen så att de många p-vakter som sveper runt i området skulle ha förståelse för att vi behövde stå så i några minuter."

Citat ovan från UFO-Sveriges domän ufo.se måndag 25 januari 2021:

http://csblogg.ufo.se/csblogg3/?p=64022

 

"När får du använda bilens varningsblinkers?

Du får använda varningsblinkers för att varna andra trafikanter i nödfall. Det kan vara när du har tvingats stanna bilen så att den står i vägen för annan trafik, kanske vid en olycka eller om din bil har gått sönder så du inte kan flytta den. Men glöm inte att du alltid måste sätta ut en varningstriangel också! En relativt ny regel säger också att du får använda varningsblinkers vid bogsering. Men det är bara den bogserade bilen som får ha dem påslagna.

Det är viktigt att tänka på att det bara är vid nödfall du får använda varningsblinkers. Du får absolut inte använda varningsblinkers för att stanna bilen vid en olämplig plats för att till exempel hämta eller släppa av passagerare. Åk vidare och hitta en säker plats att stanna på istället."

Källa:

https://www.korkort.nu/svar-om-korkort/svar-om-korkort/varningsblinkers-nar-far-varningsblinkers-anvandas/

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.