onsdag 20 januari 2021

SVT undrar vad Historielärarföreningen inte gillade i polisserien Tunna blå linjen

 

 "Recension av kvällens två polisserier

John Doe
 
Ons 2021-01-20 13:37
  •  SVT
Med Tunna blå linjen var det tyvärr så att serien var orealistisk rakt igenom om hur poliser agerar. Det fungerar inte alls så som i dramat. Därför önskar vi inte en andra säsong för våra skattepengar.
 
 
Från: SVT <kontakt@svt.se>
 
Skickat: den 20 januari 2021 13:31
 
Till: historielararforeningen@outlook.com <historielararforeningen@outlook.com>
 
Ämne: Re: Recension av kvällens två polisserier
 
Hej John,

tack för att du hör av dig. Vad tråkigt att du inte gillade serien, det är inte alltid som en serie är helt trovärdig. Vad gillade du inte?

Allt gott,

Eva
Kommunikatör

   

Vi jobbar med att göra SVT mer tillgängligt och välkomnande genom att svara och lyssna på er tittare och föra era röster vidare inom SVT. Tillsammans gör vi SVT bättre.

Få svar på dina frågor om SVT på vår Kontaktsida eller Om oss-sida. Vill du få det bästa från SVT Play i din mejlkorg? Gå in påvår sajt för nyhetsbrev och skriv upp dig.



Den 2021-01-17 22:43:44 skrev John Doe (historielararforeningen@outlook.com):

Historielärarföreningen recenserar härmed kvällens premiärer av två polisserier på SVT1 söndag kväll 17 januari 2021.

Tunna blå linjen kan ni lika bra lägga ner och inte betala för fler säsonger av. Den är inte ett dugg trovärdig. Rakt igenom tyvärr. Så det blir onödigt att räkna upp tjugo exempel. Tror ingen polis kommer att slösa bort sin tid med att se fler avsnitt. Serien kan inte användas till något.

Infiltratören om Peter Rätz är precis tvärtom. Hittade inget overkligt eftersom det är en dokumentär. Den kan användas av många och HLF vill gärna se mer sådant. Oerhört lärorik. Tack från våra skattepengar! Vi har boken hemma."


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.