torsdag 14 januari 2021

Mejl till Tullbroskolan om UFO-Sveriges utställning

 

 "Vilka pedagoger arbetade med ufo-utställningen på Tullbroskolan?

John Doe
 
Tor 2021-01-14 01:15
  •  ulf.nyborg@falkenberg.se;
  •  lars.leijstrom@falkenberg.se;
  • johanna.van-geijt@falkenberg.se;
  • suzanne.lemborn@falkenberg.se;
  • gunter.soderhall@falkenberg.se;
  •  kontaktcenter@falkenberg.se
 
Historielärarföreningen har av rektor Ulf Nyborg ombetts kontakta fritidsledaren Gunter Söderhäll för att få svar. Han har erhållit vårt telefonnummer, men ej ringt tillbaka. HLF har försökt nå Söderhäll under flera dagar utan att lyckas, då han lagt på luren i sin tjänstetelefon flera gånger innan vi hunnit presentera oss. 

Lärarinnan Vivianne (Wingren)? i ett av arbetslagen skulle fråga i sitt arbetslag på zoom-mötet i tisdags vilka lärare som var involverade, och därefter lämna uppgiften på telefonsvarare eller i mejl till HLF. Inget sådant svar kom.

Falkenbergs kommuns kontaktcenter har sökt skolan två gånger och frågat utan att ha fått svar på frågorna åt HLF.

Vi i HLF tror att båda parter försökt nå varandra, men ej lyckats hittills. Därför ber vi Tullbroskolan att i lugn och ro svara på detta mejl. Vilka fritidsledare eller lärare anordnade ufo-utställningen på Tullbroskolan 19 - 20 november 2016 klockan 13:00 - 17:00, enligt affischen på Tullbroskolans Facebook på följande länk. Vi önskar inte svar om vem vi ska fråga eftersom det inte hjälpt, utan ett tydligt svar om vilka pedagoger som deltog:


Historielärarföreningens e-postadress:

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.