söndag 17 januari 2021

UFO-samfundets intervju med Historielärarföreningen om UFO-Sverige försvunnen

 

 

www.ufosamfundet.se › UFO-Sveriges-sjalvfortrafflighet
Tillägg! Har haft personlig korrespondens med UFO Sverige som gör att jag fått bättre insikt i vissa saker och väljer nu att ta bort gamla saker på denna sida.
För nya insikter, med hopp om framdanande av den yttersta sanningen, och nytt framåtskridande för mänskligheten i det svårförklarliga! Sanningen skall göra ...

 

Något intressant har inträffat. Flera personer i UFO-Sverige gick ut och häcklade Historielärarföreningen för att vi intervjuats av UFO-samfundet. Nu har intervjun försvunnit. Den kan inte försvinna av sig själv. Någon har tagit bort den av något skäl. Att intervjun är borta är inte allvarligt. Varför den är borta är betydligt märkligare. Någon måste haft motiv att plocka bort intervjun. Om det beror på att den handlar om Historielärarföreningens syn på UFO-Sverige eller något annat tar vi gärna emot tips om. HLF är glada för att detta inträffat, eftersom det bekräftar att det vi har att säga spelar roll. För någon. Vi i HLF vet inte om intervjun plockats bort frivilligt eller om något brott ligger bakom. Hur som helst har vi nytta av att detta skett om vi tvingas till rättegång. För det är inte naturligt att något sådant skett utan att någon övertalats. Fast med vilka metoder vet vi ej. Vi hoppas att det inte rör sig om någon slags utpressning. Det kan vara olagligt att utpressa någon. Vi hoppas att inget sådant ligger bakom. 

 

Läs vad som hänt i följande klickbara länkar:


http://svenska-ufosamfundet.simplesite.com/447626384

https://sv.simplesite.com/pages/pageHandler.aspx

https://historielararna.blogspot.com/2020/11/tack-svenska-ufo-samfundet-for-att.html

https://historielararna.blogspot.com/2020/12/ufo-samfundets-intervju-med_5.html

http://www.ufosamfundet.se/Intervjuer/

https://historielararna.blogspot.com/2020/11/lagvattenmarke-varje-gang-ufo-sverige.html

https://historielararna.blogspot.com/2020/11/ufo-aktuellts-redaktor-hakan-ekstrand.html

https://historielararna.blogspot.com/2020/11/ufo-sveriges-redaktor-ger-sin-bild-av.html

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.