söndag 24 januari 2021

UFO-Sverige omöjliggör rättegång

 

Först stoppade UFO-Sverige Historielärarföreningens möjlighet att intervjua en student på Högskolan i Borås. Nu har UFO-Sverige stoppat Historielärarföreningens möjlighet att ställa frågor om ufo-utställningar på Tullbroskolan i Falkenberg.

Antingen är det så att UFO-Sverige påstår att Högskolan i Borås och Tullbroskolan stoppat HLF, och inte UFO-Sverige. Men då är det samtidigt så att HLF heller aldrig stoppat UFO-Sverige på något vis, för det har andra gjort som ägt frågan.

Eller är det så att HLF verkligen stoppat UFO-Sverige. Men i så fall har UFO-Sverige på samma vis stoppat HLF.

Om det är på antingen det första viset eller det andra viset så finns det inga andra alternativ. I vilket av alternativen som det rör sig om har UFO-Sverige agerat på samma vis som HLF. Då kan inte UFO-Sverige i någon rättegång i världen framgångsrikt leda i bevis att HLF skulle ha gjort något brottsligt, som inte UFO-Sverige samtidigt själva har gjort. HLF kan inte heller ha förföljt UFO-Sverige, om det inte också är så att UFO-Sverige förföljt HLF.

Antingen upphör UFO-Sverige att beskriva och omtala HLF som brottsligt, eller så får UFO-Sverige i samma andetag beskriva sig självt också som brottsligt. 

UFO-Sverige har även försökt stoppa HLF på statliga Armémuseum och Solskiftesskolan i Åkersberga. Det har vi offentliga dokument på. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.