måndag 23 november 2020

Lågvattenmärke varje gång UFO-Sverige döljer vem som ska intervjua

 

" I morgon ska jag intervjuas för en podd. Alltid kul när det finns intresse från andra journalister att prata med mig – och det gör det. Tänk om jag skulle behöva intervjua mig själv. Det vore ju det verkliga lågvattenmärket 🙂"

Citat ovan från UFO-Sveriges domän ufo.se söndag 22 november 2020:

http://csblogg.ufo.se/csblogg3/?p=63314


Sedan Historielärarföreningen börjat granska UFO-Sverige vågar organisationen inte berätta i förväg vem som ska intervjua. UFO-Sverige klarar nämligen inte av att Historielärarföreningen ställer granskande frågor. Det går för snabbt att avslöja den vidskepliga och ovetenskapliga ideologin den tredje vägens ufologi som ligger bakom. Tydligen vågar inte UFO-Sverige låta Historielärarföreningen få tag på den som ställer frågor innan intervjun är klar. Tala om ständigt lågvattenmärke! Eller brist på journalistisk öppenhet. Se bara på citatet överst där UFO-Sverige för vilken gång i ordningen döljer vem som intervjuar och vilken podd det rör sig om.

Historielärarföreningen blev ombedd att svara på frågor av Svenska UFO-samfundet. Det är vi stolta över och tacksamma för att vi fick vara med på deras sida i en intervju. Kanske UFO-Sveriges i praktiken enda medlem också kunde ställa upp på en intervju för Svenska UFO-samfundet?

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.