måndag 16 november 2020

Eftersom UFO-Sverige dragit in media kommer Historielärarföreningen samarbeta med alternativ media

 

UFO-Sverige har flera gånger hotat och dragit in flera tidningar i sin kamp mot Historielärarföreningen. Samtidigt har UFO-Sverige i offentliga mejl uttryckt att tidningar och gammelmedia inte hjälper Historielärarföreningen, till UFO-Sveriges stora glädje.

Det må vara hänt. Om UFO-Sverige däremot drar in Historielärarföreningen i en rättsprocess, kommer vi att låta gammelmedia granska processen. UFO-Sverige räknar kanske med att HLF inte får hjälp av gammelmedia då heller. Det må så vara. Det vet vi inte än.

HLF kommer i så fall att ge gammelmedia information som är så intressant att vi tror de inte kan avstå från att skriva. UFO-Sverige räknar kanske med att gammelmedia inte skriver ens då. Det må vara hänt. Det vet vi inte än.

Vad Historielärarföreningen kommer att använda för att få granskning av saken är i så fall sociala och alternativa medier. HLF är redan välkända i den miljön. Vi kommer om vi behöver försvara oss, att berätta för alternativa medier hur UFO-Sverige dragit in flera stora dagstidningar i sin argumentation mot HLF. Vi i HLF tror att det kan intressera alternativa medier, eftersom många av dem ogillar hur gammelmedia behandlar folk.

Självklart kommmer vi att ge alternativa medier helt andra lockbeten som inte alls hör till ufo eller har med UFO-Sverige att göra, för att alternativmedia ska vilja skriva om HLF.

Så om vi i HLF på något orättvist sätt angrips, kommer vi att försvara oss med alternativmedia. Vi vill inte ha någon konflikt alls med UFO-Sverige för att vi ställer frågor om vad olika instanser anser eller känner till om ufo. Vi ser inte, precis som polisen tidigare sagt, vad det ska ha i en rättsprocess att göra. Mer än att UFO-Sverige uppenbart är ute efter att tysta HLF:s röst som ger större historiedidaktisk kunskap om ufo till allas nytta.

Men tvingas vi försvara oss kommer vi att se till att olika tidningar som UFO-Sverige nämnt och dragit in i sin kamp mot oss står under alternativmedias bevakning med artiklar och källor från HLF under flera års tid. HLF kommer att delge alternativ media allt vi vet om saker de bara kunnat drömma om, mot att de hjälper oss granska en rättsprocess som UFO-Sverige verkar vilja dra in HLF i mot vår vilja. 

Vi har ännu inte använt alternativmedia i HLF. Men vi kommer att göra det om vi angrips. Vi är beredda på att försvara oss i strid, även om det skulle kosta oss allt vi har och äger. Vi vet redan hur vi kan vinna ett sådant försvar. Det verkar inte UFO-Sverige förstå. Och vi lovar er, att om vi angrips så kommer vi att i självförsvar till polisen lägga fram en diger lunta med saker de kan titta på där HLF kan ha utsatts för brott. Eftersom många av dessa eventuella brott HLF kan ha utsatts för är offentliga handlingar, kommer vi naturligtvis att leda alternativ medias intresse dit. Alternativmedia har rätt att skriva om de saker som är offentliggjorda.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.