fredag 13 november 2020

UFO-Aktuellts redaktör hjälper Historielärarföreningens trovärdighet

 

UFO-Aktuellts redaktör Håkan Ekstrand skrev 11 november 2020 ett mejl till Historielärarföreningen som han fick svar på samma dag. Denna länk mejlades tillbaka till redaktör Ekstrand som även sitter i UFO-Sveriges styrelse:

https://historielararna.blogspot.com/2020/11/mejl-fran-ufo-sveriges-redaktor-om-clas.html

Vi i HLF uppmanade Ekstrand att komma med belägg för sina anklagelser om att vi skulle gett oss på "Clas fru". HLF ville ha citat eller källor. Fantastiskt nog har Ekstrand inte hört av sig tillbaka. HLF tar det som att anklagelserna var grundlösa och saknar bevis.

När en annan medlem i UFO-Sverige håller på med en omfattande polisanmälan mot oss i HLF, kommer vi att använda Ekstrands reaktion som bevismaterial. Ekstrand hittade inga citat eller källor för sina anklagelser om att HLF gett sig på Clas fru. Det märkliga är att det inte ens är Clas frus make som mejlar oss, utan Clas frus makes kompis som blivit upprörd över något han sedan inte kan förklara. Det betyder att Ekstrand upprörs åt någon annan som egentligen inte är hans sak. 

Vi i HLF tror att det finns många missförstånd. Alla är välkomna att höra av sig till oss. Vi tackar UFO-Sveriges redaktör Håkan Ekstrand för hans talande tystnad om att vi i HLF inte gjort något fel. Och så är det med allt vi i HLF gjort. Någon kan uppröras, men vi har inte gjort något fel eller begått brott mot någon, som UFO-Sverige vill anmäla oss för.

Det enda HLF vill är att diskutera ufo och historiedidaktik. Mer än så är det inte, hur gärna UFO-Sverige än vill missförstå syftet.

Av samma anledning vill vi inte tvingas in i en rättsprocess av UFO-Sverige. Vi tror nämligen att det skulle bli ödesdigert för UFO-Sverige. Vi tror inte er förening finns kvar efter en sådan rättsprocess. Då menar vi inte det som ett hot. Utan vi menar i klartext att all er trovärdighet, av alla falska anklagelser ni kommit med, slås i spillror till den grad, att vi inte tror att föreningen UFO-Sverige kan verka mer.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.