söndag 22 november 2020

Godbitar är fortfarande inga svar från UFO-Sveriges bluffarkiv med tillhörande bok


Svar från Historielärarföreningen på UFO-Aktuellts redaktör Håkan Ekstrands mejl nedan. Ekstrand sitter i UFO-Sveriges styrelse:

Godbitar är fortfarande inga svar. Mjölby bibliotek har gjort den fina bedriften att tvinga sig genom boken i jakt på svar. De hittade inga svar om ufo eller någonting annat i hela ert bluffarkiv som ni döpt till AFU och stoppat in i ett antal källare som knappt någon besöker. Mjölby bibliotek förstår säkert varför ingen besöker AFU. För att er vice ordförande säger till Historielärarföreningen att arkivet inte innehåller några bevis alls för ufo från andra planeter. Alltså slöseri med tid att besöka arkivet. Mjölby bibliotek konstaterar att boken som sammanfattar arkivet inte heller innehåller några svar. Biblioteket är ärligt mot sina låntagare och berättar med en gång att i UFO-Sveriges bok finns inga svar. Den saknar alltså kunskapsvärde för den som söker svar. För den som ändå lånar boken finns ett lättare underhållningsvärde att bläddra igenom. Kanske en del kul bilder eller anekdoter. Det är ju därför den är utgiven av Semic Förlag som även ger ut serietidningen Lille Fridolf. En stunds underhållning utan större kunskapsvärde i båda fallen.

Men UFO-Sverige, ert arkiv AFU och UFO-Sveriges bok Verklighetens Arkiv X har inga svar att ge. Det är viktigt att veta för att inte låna fel bok. Men så behöver boken inte ha något kunskapsvärde heller. Det räcker med att författaren tjänar pengar på att sälja boken till bokhandlare och lättlurade bibliotek. Boken innehåller lika många eller få svar på gåtan om ufo som serietidningen Lille Fridolf på samma förlag. Alla ser att titeln är satt för att profitera på tv-serien Arkiv X. Där återges åtminstone en del sanna händelser och svar. Hos UFO-Sverige och ert bidragsslukande bluffarkiv däremot kammar man noll. Därför är det helt logiskt att boken inte heller ger några svar.

HLF kommer att sända denna bloggpost till Mjölby bibliotek ifall de har något att yttra om saken. Om UFO-Sverige vill pracka på den onödiga boken Verklighetens Arkiv X på HLF för att övertyga oss, får ni sända den med post. Så kan vi använda den som brasved. 

UFO-Sverige har inte lyckats lura Norrköpings kommun att betala skattepengar för att göra om ert bluffarkiv till museum. Det behövs helt enkelt inte. Efter att HLF kontaktat Norrköpings kommun har de snabbt sett igenom er bluff. Och varför skulle en kommun egentligen göra museum av ert arkiv AFU som inte innehåller några svar? Vi sänder även denna bloggpost till Norrköpings kommun, så att de ser att även Mjölby bibliotek konstaterar att ni inte har några svar.


 "Medvetet förvanskande

Håkan Ekstrand <ekstrand147@gmail.com>
Sön 2020-11-22 02:22
  •  Du
Inlägg av Thomas Nordholm lördag 21 november 2020

"Bibliotek konstaterar att UFO-Sveriges författare inte har
några svar

Vad är det för mystiska ljus i skyn? Vad är det som
knarrar i mörkret? Clas Svahn har inga svar i
"Verklighetens Arkiv X""

6"31 em · 16 dec. 2019 · Twitter Web Client
Källa, Mjölby bibliotek på Twitter 16 december 2019:

Varför tar du inte med hela texten utan undanhåller med avsikt det som står. Omoget och svagt, Thomas Nordholm. Du förvanskar ju bibliotekets bedömning med ditt agerande.

Om vi ska hålla oss till det som står, så lyder det så här:

Vad är det för mystiska ljus i skyn? Vad är det som knarrar i mörkret? Clas Svahn har inga svar i "Verklighetens Arkiv X" men väl många godbitar ur Archives for the Unexplained i Norrköping"
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.