måndag 23 november 2020

Ingen föreläsning av vidskepliga UFO-Sverige på Solskiftesskolan i år

 

Historielärarföreningen utgår från att det inte blir någon föreläsning på Solskiftesskolan i Åkersberga 2020 för UFO-Sverige. Hurra! 

Vi tror det är mot god hälsa att samla alla niondeklasser tillsammans under coronapandemin. Vi vet att Solskiftesskolan tidigare hälsat UFO-Sverige välkommen tillbaka till höstterminen 2020.  Vi i HLF ser fram emot att antingen Solskiftesskolan eller UFO-Sverige ställer in den vidskepliga föreläsningen 2020. Om det gäller källkritik ska skolans historielärare klara den undervisningen själv. Någon journalist från skräptidningen Dagens Nyheter som betalas med skattemedel behövs ej. Det är en ren förlustaffär för Österåkers kommun.

HLF behöver inte ens ta reda på om UFO-Sverige ställs in eller avbokas från Solskiftesskolan 2020. Det ser vi på UFO-Sveriges blogg om så sker. Nu är det slut på UFO-Sveriges föreläsningar som utsätter elever för den tredje vägens ufologi.

I fjor 2019 krävde en politiker att UFO-Sveriges föredrag på Solskiftesskolan skulle ställas in. Det avslöjade skolans rektor Maria Dernell:

https://www.osteraker.se/subsajter/grundskolor/solskiftesskolan/kontakt.4.2a9bbe92160d7ec508817636.html

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.