tisdag 24 november 2020

Svenska UFO-samfundets intervju med Historielärarföreningen

 

"Intervju med HFL (Historielärarföreningen).

Först ut med att lägga upp en intervju blir av; HFL, (Historielärarföreningen).

==============================

Intervju av HFL, den 10 november 2020.

Frågor: 

Kan HFL berätta mer om er bakgrund. Erat syftet? Samt vad ni önskar uppnå? 

Bakgrund: Internationell brottsbekämpning. 
Syfte: Fred, bättre miljö och teknik. 
Uppnå: Eliminera hinder. 



Stämmer det att det finns en annan historielärarnas förening också, med nästan samma namn som HFL. (Historielärarföreningen, HFL är ju denna förening, och den andra heter Historielärarnas förening. ) Hur kommer det sig att ni valt nästan samma namn som en redan existerande förening, var det av något särskild anledning? 

Ja, det finns en snarliknande förening. Vi i HLF ville få med saker om källkritik i den men motarbetades. Så vi startade en egen. Vi fick stöd av delar av den gamla styrelsen i Historielärarnas Förening. De vågar inte ta i ufo-frågan. Slump att den har snarliknande namn. Inte för att blandas samman.

 

När man läser er blogg, kan man i överlag se att mycket kritik finns riktat mot UFO Sverige, vad anser ni om dom egentligen? Och vad tycker ni att UFO Sverige borde ändra på för att slippa hamna i HFLs blickfång?

Vi tycker det är bra att UFO-Sverige finns, för då ser vi hur dumma folk är som tror på dem. Hos UFO-Sverige ser vi även hur pengarna styr frontfiguren. Vi intresserar oss inte längre för UFO-Sverige när de börjar intressera sig för ufo och leta bevis där bevis finns att tillgå.

 

Har HFL några konkreta tips på hur man läromässigt skulle kunna inkludera UFO-spörsmålet i undervisningssyfte? Och varför tycker HFL att det skulle vara av betydelse att ha med det i läroplanen?

Börja med Westall-fallet som eleverna kan identifiera sig med. Be eleverna göra källkritik av det fallet. UFO platsar i läroplanen för att bättre förstå historia, fysik, biologi. För att göra eleverna intelligentare och lösa miljöproblem fredligt.

 

 

Vad vill ni att HFLs syfte ska vara, samt lämna efter sig?

Göra rent hus, och öka underrättelse om ufo.

 

(Nedanstående frågor är riktat direkt till HFLs ordförande.)

 

Vad är av vikt för er att uppnå med ert engagemang inom UFO sammanhanget, och vad driver er inom detta? Något extra viktigt som allmänheten ska få upp ögonen för inom detta område?

Att allmänheten och elever idag luras till dumhet ska avslöjas.

Militär underrättelse i USA är mest intressant.

 

1) Vad skulle det betyda om UFO fenomenet fick en lösning? 2) Varför är det överhuvudtaget så svårt att komma underfund med UFO fenomenet? 3) Vad skulle ha för betydelse i samhället och till allmänheten om UFO gåtan fick en lösning? 4) Skulle det ha någon inverkan på tex nya fysiska lagar vi fick kännedom om UFO fenomenet löstes? 5) Finns det överhuvudtaget något större och djupare intresse från allmänheten i UFO sammanhanget?

1) Bättre förståelse för fysikens lagar.

2) För att militära hemligheter låses in.

3) Gratis energi.

4) Vi måste forcera kunskap om fysik för att göra saker billigare och miljövänligare.

5) Intresset begränsas av att alla inte har tillgång till History Channel. Men mest för att ufo inte finns i kursplaner och läroplaner för skolor.

 


Finns några handfasta och konkreta bevis på att ufos förekommer som är vedertaget av etablissemanget? Och isåfall hur går man vidare med det rent vetenskapligt?

Vedertagenheten är ringa på grund av frånvaro av undervisning om ufo.

 


Finns något som vi på UFO samfundet har glömt bort att fråga, och som ni vill lämna någon kommentarer om - isåfall vad?

Vi tycker om Hägersten i Stockholm."

 

Källa:

http://svenska-ufosamfundet.simplesite.com/447626384


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.