fredag 13 november 2020

Svenska UFO-samfundet jämför dagens ufologi med idealen på 1970-talet

 

"Dagens ufologi, och idealen på 70-talet.

Här vill jag dela med mig av en mycket bra text skriven av Sven-Olof Fredriksson, som var ordförande för GICOFF (Göteborgs Informations Center För Oidentifierade Flygande Föremål), under åren 1970-78, denna lilla notis stod att läsa i deras egen skrift ’Gicoff Information’, nr 2-77. Texten är så bra för att den beskriver verkligen en sann ufologs innerliga strävan att jobba och förhålla sig till.

Denna kloka och insiktsfulla text skrev Sven-Olof år -77, och många år har hunnit passera sedan dess, hans frågor kvarstår dock lika aktuella i dag för dagens ambitiösa och seriösa ufologer som det gjorde då. Tyvärr verkar UFO-gåtan inte ha kommit en särskilt mycket närmare lösning trots Fredrikssons vädjan för 43 år sedan, så står allt mer eller mindre lika stilla i frågan - både i Sverige och utomlands.

Mig veterligen verkar inte många försök ha gjorts i Sverige för att komma närmare vetenskapliga lösningar eller försök till samarbeten med vetenskapsmän, eller göra saken intressant för myndigheter och rådande etablissemang."

Källa, Svenska UFO-samfundet november 2020:

http://svenska-ufosamfundet.simplesite.com/447705391


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.