söndag 15 november 2020

UFO-Sveriges kommande bok offentliggjord av Naturhistoriska riksmuseet


Smaka på texten nedan som UFO-Sveriges främsta expert på ufo genom tiderna skrivit! Vad texten har med ufo att göra är det ingen som förstår. Men eftersom UFO-Sverige förnekar alla typer av bevis för ufo i form av besök från andra planeter, blir det kanske förklarligt att krutet läggs på att sammanställa vad andra redan sagt och skrivit om dinosaurier. Som första media kan Historielärarföreningen publicera delar av den nya boken. Texten är nämligen offentlig i Naturhistoriska riksmuseets e-post 4 oktober 2020 innan förlaget gett ut den. Njut av all frånvaro av ufo i UFO-Sveriges text nedan. Där framkommer att UFO-Sverige numera är helt inriktat på astronomi som hobby och inte alls på några besök från andra planeter:


"När rymden anfaller går ingen säker. För även om sannolikheten att en människa ska träffas av en sten från ovan är mycket liten och hela vår planet ska drabbas av en dinodödare så går den inte helt att bortse från. Som med alla andra osannolikheter finns det alltid en liten risk att något ska inträffa. Under arbetet med en annan av mina böcker intervjuade jag för några år sedan Allan Gut, professor emeritus i matematisk statistik vid Uppsala universitet. Allan Gut fick mig att förstå att det mesta är möjligt om man bara håller på med något tillräckligt länge. "100 procent finns inte", sa han till mig då vi möttes på Ångströmlaboratoriet och det blev också titeln på den bok han själv kom att skriva några år senare. Min bok fick titeln "Osannolikt"."

"Enligt den svenska professorn Vivi Vajda, som är paleontolog vid Naturhistoriska riksmuseet i Stockholm, var de första växterna som lyckades återhämta sig efter nedslaget ormbunkar. Vajda konstaterade detta under fältarbete i Nya Zeeland i början av 2000-talet då hon hittade växtsporer från ormbunkar i ett lager strax ovanför det som visar själva katastrofen. Nyligen har hon påvisat samma återhämtnings succession/följd från lagerföljder i Colombia och i själva Chicxulub-kratern/nedslagskratern där hon hittat spår från vegetationen på Yucatanhalvön. Det skiljer några hundra år mellan nedslaget på Yucatanhalvön och att växterna började återta marken:

- Idag är vi övertygade om att katastrofen skedde för 66,05 miljoner år sedan. I juni, antagligen, säger hon när vi talas vid."

 

Den som vill veta mer om dinosaurier rekommenderas starkt att köpa den lättsmälta omskrivningsboken när den snart prånglas ut. Det finns redan många böcker om dinosaurier, men den som vill göda författaren kan ju dra upp några hundralappar.

Den som i stället vill läsa om ufo gör bäst i att vända sig någon annanstans för läsning än i kommande bok från UFO-Sveriges mästerjournalist och hobbyastronom.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.