onsdag 29 juli 2020

Personligt horoskop om UFO-Sveriges vice ordförande


"Jag återvänder till DN:s tvivelaktiga Clas Svahn som tidigare uttryckt sig arrogant och nedlåtande om den asiatiska konsten Feng Shui och påminner mig vilken banal överhetens lakej som horoskopet tecknar:"

Bild på personligt horoskop ställt om UFO-Sveriges vice ordförande:

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgjDjBNCnc9JFoLwZkHo7vbBLOpN9pjcVK-yIYsEkp4lEAAw_a79ibUBzQsBAeE6XUzAx6ktv4082yekTZI9vdieThqZV5NyTdFzbnpUtd8KzwFc6D2ROkUrSvQ4EiqwfMr9J7oug6RWBoD/s1600/svahn-clas-gunas.png

"För den som vill tjäna den bestående ordningen, oavsett hur ond och illegitim, måste filosofins och andlighetens tecken Skytten utgå. Så sker här med en sinnelagsascendent och aggressorn Mars i Stenbocken. Vi ser här en tydlig indikation om att Clas Svahn anser att överheten ska ha våldsmonopolet. Men nu uppstår problem när frihetliga och kommunistiska Skytten (all frihet åt alla) offras för en känsla i lag & ordning-tecknet Stenbocken: det är nämligen Skytten som är bärare av grundbulten till lag & ordning. Så här fimpas samtidigt fundamentet till Clas Svahns underdånighet inför överheten. 

Vad betyder ett sånt märkligt omen? Enkelt uttryckt att människan saknar en fungerande världsbild. En som börjar som ordförande i en UFO-klubb men samtidigt är skeptiker visar hur många motsägelser den här människan måste bära på.

Kartan visar att orange kvaliteten Rajas - passionen - dominerar på ett förödande sätt och att Stenbockens arrogans attackerar jag-principens Vädur så att den här människan faktiskt vingklipper sin egen logik och kommunikation från tid till annan... 

Samtidigt är makthungern (Jupiter + Rahu i 10e) generande och denna ONDA Jupiter driver hans Sol, vilja och dagliga aktivitet. Vi kan därför eliminera den gula och kunskapstörstande (Sattva guna) Sol-Fiskarna. Den ägs av en dåraktig passion för makt och inflytande, vilket sannerligen inte har med Sattva att göra. Även den andra gula/sattviska placeringen går bort eftersom, som sagt, Saturnus i Skytten befinner sig i den sektor som måste offras om 1a huset ("förstafiolen") spelar upp rollen som fursteslickare.

Venus i Mörkrets kvalitet är en rätt betydelselös position i det här horoskopet, så vad som i praktiken gäller är en människa med för mycket passioner och för mycket oklart och luddigt hackordningstänkande. Jupiter "allt gott åt alla" fungerar inte alls som tänkt här utan blir symbol för den rike onde man vars grupp Clas Svahn så gärna velat tillhöra om han haft kontakter och begåvning."


Citat och horoskop från bloggen sideriska siktet 8 juli 2017:

https://siderisk.blogspot.com/2017/07/dn-sa-usel-propaganda-att-man-blir.html


8 maj 2013 ställs horoskop om UFO-Sveriges vice ordförande mot hans artiklar i Dagens Nyheter, av bloggen sideriska siktet:

https://siderisk.blogspot.com/2013/05/dn-reportern-en-raddhagsen-skeptiker.html

15 januari 2013:

https://siderisk.blogspot.com/2013/01/dns-genomsnittliga-och-arroganta-kasor.html

25 september 2015:

https://siderisk.blogspot.com/2015/09/puerto-rico-ufo-som-delar-sig.html

26 september 2015:

https://siderisk.blogspot.com/2015/09/ingen-behover-vanta-pa-blodmanen.html


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.