torsdag 9 juli 2020

Västergötlands museums felmeddelande om UFO-Sveriges vice ordförande


Till vissa av historierna har vi fått hjälp av journalisten Clas Svahn som dagligen får in berättelser från hela världen om okända fenomen till sitt arkiv, Archives ...

Hemsidan för Västergötlands museum med julkalendern av UFO-Sveriges vice ordförande är borttagen av muséet:

http://vastergotlandsmuseum.se/julkalender/

Denna text här under som är cashad om UFO-Sveriges vice ordförande och det ovetenskapliga ufo-arkivet är numera struken. Om det beror på något tillfälligt fel eller om det är permanent får tiden utvisa:

"JULKALENDER: MYSTIK I JULETID 2020


ÅRETS JULKALENDER HANDLAR OM MYSTISKA PLATSER OCH MÄRKLIGA FENOMEN I VÄSTERGÖTLAND. BAKOM LUCKORNA GÖMMER SIG BERÄTTELSER OM SVÅRFÖRKLARLIGA SYNER OCH FÖRNIMMELSER FRÅN ALLA TIDER. VI HAR ALLTID BERÄTTAT HISTORIER, SÄGNER OCH SAGOR OM DET SOM SKRÄMMER OSS OCH KÄNNS SVÅRBEGRIPLIGT. FÖRR HANDLADE DET OM TOMTAR, BORTBYTINGAR, SKOGSRÅN OCH DRAKAR, MEN VAD BERÄTTAR VI OM IDAG?
ÖPPNA EN LUCKA PER DAG OCH LÅT DIG FÖRUNDRAS, FÖRBRYLLAS ELLER ÖVERTYGAS. TILL VISSA AV HISTORIERNA HAR VI FÅTT HJÄLP AV JOURNALISTEN CLAS SVAHN SOM DAGLIGEN FÅR IN BERÄTTELSER FRÅN HELA VÄRLDEN OM OKÄNDA FENOMEN TILL SITT ARKIV, ARCHIVES FOR THE UNEXPLAINED (AFU) I NORRKÖPING."

Källa, cashad version av hemsidan:
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:b4A0Bd3k03sJ:vastergotlandsmuseum.se/julkalender/+&cd=8&hl=sv&ct=clnk&gl=se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.