tisdag 28 januari 2020

Brev till Palme om flygande tefat från UFO-Sveriges grundare


"På bilden ser man bland annat dåvarande ordförande Carl-Axel Jonzon (CAJ) som var en av grundarna till riksorganisationen UFO-Sverige, ordförande under åren 1970 -1975.
Här menar CAJ och de andra i artikeln, att jorden ska ha fått besök av andra varelser och de ville att Sverige skulle inleda ett samarbete med FN. -"Det krävs mera upplysning och forskning på området", sa dom. -"Allmänheten måste bli informerade om händelser som inträffar".
De hade lämnat in sina frågor i en motion ställd till socialdemokratiska partistyrelsen. I och med det hoppades dom på att något mer konkret skulle hända i dessa frågor."

Citatet ovan från Anna Appelvik på UFO-Sveriges facebook-sida Allmänheten diskuterar ufo och UFO-Sverige tisdag 28 januari 2020:


Tidningsartikeln med bild på följande länk där brev till Olof Palme skrivs om flygande tefat::


Carl-Axel Jonzon är en av grundarna av riksorganisationen UFO-Sverige och dess ordförande 1970-1975:


Två av kommentarerna till Anna Appelviks inlägg nedan, Tony Eckardts och Clas Svahns:

"Tony EckardtJag var med i Ifologiska sällskapets möten på 60 talet. De träffades på ABF huset i Stockholm. Ifologerna visste att goda utomjordingar besökte oss och ville hjälpa till med Jordens utveckling till skillnad från. Ufologerna som inte vet inte vad det är. "

"Clas SvahnDet där kravet var tyvärr bara en papperstiger och följdes aldrig upp. Sverige tog heller inte upp frågan i FN, det har enbart Grenada gjort. Och inte heller Grenadas försök ledde någon vart. "


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.