fredag 10 januari 2020

Historielärarföreningen har inte med högskolas ufo-föreläsning att göra


Idag fredag 10 januari 2020 gjorde cirkelledaren och filmvetaren Freddie Johansson ett uttalande. Han sa att Historielärarföreningen inte har att göra med varför Högskolan i Skövde och Skaraborgs senioruniversitet anser det intressant att UFO-Sverige håller föreläsning om ufo på HIS. Hur rimmar det med att allmänheten eller publiken uppmanas ställa kritiska frågor? Är det en högskola vi talar om?

Läs på följande länk vilken föreläsning om ufo som Historielärarföreningen inte har att göra med, enligt kontaktpersonen Freddie Johansson på Högskolan i Skövdes hemsida:

https://www.his.se/Nyheter-och-kalender/Alla-kalenderhandelser/Popularvetenskapligt-cafe-Okanda-fenomen-i-Skaraborg---och-verklighetens-Arkiv-X/

Mediacreeper för bloggen Historielärarföreningen avslöjar att lokal press i Skövde intresserat följer dramat om ufo-föreläsningen på Högskolan i Skövde. Därför bör HIS tänka över hur de agerar.

Highstats för bloggen Historielärarföreningen avslöjar ett stort antal besökare från Skövde.

"Freddie Johansson
Skaraborgs senioruniversitet
0500-48 51 33
0702-39 95 55
e-post jfreddie0@gmail.com"

Freddie Johansson har tidigare vägrat svara på mejl om ufo-föreläsningen han är med och ansvarar för.

Skaraborgs senioruniversitet har sina populärvetenskapliga caféer på Högskolan i Skövde, men finansieras med skattemedel och medlemsavgifter via Folkuniversitetet:

https://www.folkuniversitetet.se/om-folkuniversitetet/Samarbeten/Senioruniversitet/Senioruniversitetet-i-Skaraborg/

Har du frågor?


Skaraborgs senioruniversitets styrelse nås här:

https://www.folkuniversitetet.se/om-folkuniversitetet/Samarbeten/Senioruniversitet/Senioruniversitetet-i-Skaraborg/Styrelse/

https://skaraborgssenioruniversitet.se/kontakt/


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.