fredag 10 januari 2020

Högskola kan ändra information för Clas Svahns undantag


Mats Rydehell är chef över Eric Hellgren som bokat in UFO-Sveriges vice ordförande Clas Svahn som föreläsare vid Högskolan i Skövde:

https://www.his.se/om-oss/Organisation/Personalsidor/Mats-Rydehell/


Idag fredag 10 januari 2020 fick Historielärarföreningen en intervju med Rydehell. Han säger att han ska prata med Hellgren om att ändra i texten för de populärvetenskapliga caféerna:

https://www.his.se/om-oss/Aktiviteter/Popularvetenskapliga-cafeer/


Då Clas Svahn föreläser stämmer det nämligen inte med att det är forskare vid något lärosäte längre såsom informationstexten utlovar. Rydehell utvecklar att utgångspunkten ska vara att bjuda in forskare. Men det kan vara andra som föreläser om ämnet är intressant. Och om ämnet som föreläses behandlas vetenskapligt. Historielärarföreningen invände att Svahn i trohet mot sin ideologi den tredje vägens ideologi, flera gånger fallerat i att behandla sina faktauppgifter vetenskapligt. Det kände Rydehell ej till. Han tror att publiken kan ställa Svahn mot väggen. Det har de inte kunnat tidigare, replikerade Historielärarföreningen.

Därför ska nu Rydehell tala med Hellgren så att publiken inte förväntar sig att det är forskare, om de beslutar sig för att ändra i texten. HIS ska återkoppla till Historielärarföreningen. Rydehell ställdes även mot Svahns utsaga att ufo-arkivet AFU inte innehåller ett enda bevis för ufo. Då blir det meningslöst att föreläsa om det arkivet för Svahn på HIS, och definitivt ovetenskapligt. Rydehell kom inte på någon kommentar till det.

Läs mer om den andra klassens lärosäte Högskolan i Skövde och deras måste att genomföra en ovetenskaplig föreläsning om ufo:

https://historielararna.blogspot.com/2020/01/hogskola-erkanner-att-clas-svahns-ufo.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.