söndag 5 januari 2020

Synar Dagens Nyheters chef att träda fram


Historielärarföreningen mottog för några månader sedan ett hot. På sin ufoblogg skrev DN-journalisten Clas Svahn att det finns en säkerhetsorganisation på tidningen Dagens Nyheter att ta till om det behövs mot Historielärarföreningen. I bloggposten berättade UFO-Sveriges vice ordförande Clas Svahn om att en chef på Dagens Nyheter stod bakom honom och samtalat med honom och att DN hade rutiner för att ta hand om sådant.

Historielärarföreningen svarade öppet på sin blogg med att när som helst ställa upp med sin ordförande Thomas Nordholm och träffa chefen på DN och deras säkerhetsorganisation samt Clas Svahn. För att svara på vilka frågor som helst. Historielärarföreningen önskar nämligen veta varför det är så viktigt för chefen på DN att kritisk granskning stoppas av UFO-Sverige och deras ideologi den tredje vägens ufologi.

Tidningen DN, med chefen, Clas Svahn och säkerhetsorganisationen vågade då och nu inte träffa Historielärarföreningen. Inte heller trädde någon chef på DN fram och Clas Svahn har inte vågat namnge vilken chef på DN det var.

Historielärarföreningen vill nu syna bluffen på DN. Träd fram i ljuset med ditt namn vilken chef på DN du nu än är. Och träd fram med er säkerhetsorganisation. Stå för vem ni är med namn och era hot. Om ni inte vågar träffa Historielärarföreningens ordförande personligen, så får ni nu en ny möjlighet.

Chefen på DN som Clas Svahn talade om samt DN:s säkerhetsorganisation kan mejla sina frågor till Historielärarföreningen på:

historielararforeningen@outlook.com

Berätta nu du chef på DN i mejlet och ta hjälp av din säkerhetsorganisation. Beskriv varför det är så viktigt för DN som en av Sveriges största tidningar, att stoppa kritisk granskning av UFO-Sverige och den tredje vägens ufologi. Vad är det som gör att DN inte vill ha ett öppet samhälle i just denna fråga? Och ställ samtidigt i mejlet alla de frågor ni själva har till Historielärarföreningen.

Tidningen Aftonbladet har läst denna bloggpost ett antal gånger 5 och 6 januari 2020 enligt Mediacreeper:

https://mediacreeper.com/site/historielararna.blogspot.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.