lördag 25 januari 2020

Mejl från UFO-Sveriges prenumerationsansvarige



"Håkan Ekstrand <ekstrand147@gmail.com>

Fre 2020-01-24 20:57
        Kan du ge mig en relevant förklaring på din förföljelse av Clas Svahn och UFO-Sverige. Det finns väl ingen som gett ufofrågan en sådan betydelse och normalisering som de har gjort under de senaste åren. Du sitter där i Malmö och försöker misstänkliggöra deras agenda. Du kommer inte att lyckas. Nej, Thomas tänk om."


På Google återfinns Håkan Ekstrand med sin e-postadress utsatt som prenumerationsansvarig för UFO-Sveriges UFO-Aktuellt samt Rapport-Nytt. Håkan Ekstrand sitter också i UFO-Sveriges styrelse:

https://www.ufo.se/index.php/om-ufo-sverige/16-oevermeny/kontakt

https://www.ufo.se/index.php/e/907-ekstrand-hakan-1950


Svar till Håkan Ekstrand:

Tack Håkan för ditt angelägna mejl och välkommen med fler frågor om du inte får svar nedan!

Det finns i lagens mening ingen förföljelse av vare sig Clas Svahn eller UFO-Sverige. Den slutsatsen har polisen dragit. Ingen i Historielärarföreningen har någonsin träffat Clas Svahn eller någon medlem i er förening UFO-Sverige. Ingen från Historielärarföreningen har något intresse av att träffa er och något uppsåt att förfölja eller skada finns ej. 

Däremot finns ett äkta intresse för Historielärarföreningen att intellektuellt diskutera det vetenskapliga eller ovetenskapliga i utsagorna från UFO-Sverige. Clas Svahn stoppade tyvärr Historielärarföreningens frågor till er styrelse om vilka vetenskapliga belägg ni har för er ideologi den tredje vägens ufologi. Han lovade ta upp frågan i er styrelse. Något svar har ej kommit. 

Det är bra att ni normaliserat ufo-frågan och gett den betydelse. Men er ideologi är er partsinlaga. Den saknar vetenskapligt stöd. Vetenskapsmän i andra länder letar efter bevis, medan UFO-Sverige tenderar att lägga mesta krutet på att leta där bevis kan avfärdas. I detta har Historielärarföreningen funnit att UFO-Sverige gått ut med flera faktafel som stöder er ideologi, men inte är sanna. Det finns pengar att tjäna för en del i UFO-Sverige på er ideologi.

Historielärarföreningen önskar att fler röster än UFO-Sveriges ideologi släpps fram, eftersom ni nästan har monopol i media. En anledning till att ni kallar er UFO-Sverige, så att media och andra länder tror att ni representerar de flesta i landet med ufo-intresse.

Historielärarföreningen har en annan syn på ufo än er, men nekas ständigt att komma med i media, även när faktafel från er kan bevisas. Historielärarföreningen önskar endast att en motbild till er ska komma fram och gynna debatten som helhet.

Den syn Historielärarföreningen har grundar sig i säkerhetspolitiska intressen. Föreningen är en täckmantel.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.