onsdag 29 januari 2020

UFO-Sveriges vice ordförande samt redaktörens uttalanden om Historielärarföreningens ordförande


Den 22 januari 2020 skrev UFO-Sveriges vice ordförande Clas Svahn så här på Facebook. Han berättar vad han tänker om Historielärarföreningens ordförande Thomas Nordholm. Andra personer kommenterar Svahns inlägg och han svarar bland annat UFO-Sveriges redaktör för tidskriften UFO-Aktuellt, Håkan Ekstrand. In i debatten ger sig även Anders Gustafsson på Ekerö kommun och Peder Neogard på Siemens samt tolken och författaren Caroline Baptista Axelsson från Eksjö. Nedan följer Svahns inlägg på Facebook och några av de 62 kommentarerna återges från permalänken med adress:

https://www.facebook.com/clas.svahn/posts/10157007591133546

Nu är vi på plats i hörsal G110 i hus G på Högskolevägen på Högskolan i Skövde. Jag börjar prata ufo 18.30. Fri entré. Min stalker Thomas Nordholm har gjort allt för att stoppa mig, ringt ansvariga på högskolan, medierna och nu anmält mitt framträdande till Högskoleverket. Givetvis utan att lyckas. Tragiskt bara att en sjuk människa håller på så här.



Den här Thomas Nordholm, vad är det han vill egentligen. På mig verkar det ju bara vara avundsjuka på att UFO-Sverige och du har nått dit där alla för inte så många år sedan ville vara. Skit i honom, han lär väl fortsätta med sina påhopp och dumheter. När man läser hans bloggar och inlägg så framträder en människa i yttersta "nöd".




Det ska jag göra. Har du någon länk?




Nej inte direkt, men du kan söka på http://xn--historielrarfrening-owb69a.com/ Kanske det fungerar. Kul förresten att få kontakt med dig. Gillar för det mesta det du skriver men är lite trött på ishockey och vilken mat du äter. Annars OK.




Thomas tillhör nog samma skara religiösa stofiler som de på Pentagon som tror att ufo är demoner eller satans verk. Kanske dags att inse att vi lever på 2000 talet och religion tillhör det förgångna








  Har faktiskt ingen aning. Tror att han är avundsjuk för att det går bra.


Det är ganska arrogant ovh nedvärderande att Thomas Nordholm i sina utsagor publicerar detta: "Deras forskare kommer till skillnad från Skövde Högskolas halvsnillen åtminstone kunna begripa hur man vetenskapligt granskar föreslagna ufo-föreläsningar." Att bli kallad halvsnille av någon avdankad historielärare från Malmö skulle i varje fall för mig vara mycket deprimerande. Jag tror att Thomas inte i detta fallet har tänkt och reagerat på hur människor känner och reagerar. Tänk om Thomas, du vinner bara avsky med dina värderingar.

Så sant Mats, vi var (om man går tillbaka några år) ju lite vana att ses som lite udda och konstiga. Idag är vi en helt normal instans att hämta kunskap ifrån. Vår vetande och inställning till fenomenet ufo är numera aktad och allmänt accepterad. Så inställningar som Thomas Nordholm väjer att publicera har ingen relevans i dagens ufodebatt. Den är långt över hans kunnande och inställning.

Tuta o kör Clas.galningen som jagar dej bör hamna på psyk.....där hör såna typer hemma....Ha de bäst...


  Oklart. Han verkar avundsjuk på att det går bra för mig och föreningen. Men i grund och botten är det nog bara fel i skallen på honom.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.