tisdag 14 januari 2020

Thomas Di Leva bortförd i skolåldern av ufo


Thomas Di Leva berättar att han fördes bort av rymdvarelser i två ufon när han var fjorton år. Han var paralyserad. Det står även att Di Levas idol David Bowie var första artist att gå ut med att han var från rymden. Detta avslöjar tidskriften Hänt Extra nummer 4 på sidan tre, som gavs ut idag tisdag 14 januari 2020.

Thomas Di Leva var vänlig nog att svara på Historielärarföreningens mejl hösten 2019. Men Historielärarföreningens ordförande Thomas Nordholm och artisten Thomas Di Leva hade svårt att nå varandra per telefon. Det har blivit mejlkonversation hittills. Di Leva är alltid välkommen att ta kontakt för en ny intervju. Historielärarföreningen önskade ställa frågor till artisten om hur han ser på ufo i historieundervisning i skolan. Ett bra sätt för artisten att göra reklam för en förändrad världsbild med hans egna ord.

Som det är idag har tyvärr UFO-Sverige nästan monopol i svensk media med sin ideologi där de underkänner samtliga bevis för ufo från andra planeter. Speciellt hatar UFO-Sverige muntliga berättelser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.