söndag 9 februari 2020

Ufopodden vågade inte debattera med Historielärarföreningen på Folk och Kultur


Under det kulturpolitiska eventet Folk och Kultur i Eskilstuna höll Ufopodden ett panelsamtal lördag 8 februari 2020. Historielärarföreningen föreslog för Ufopodden, att Historielärarföreningen skulle delta i panelsamtalet om ufo. Det vågade inte Ufopodden. Därför är panelsamtalet de höll ett fegt samtal utan kritiska röster.

UFO-Sveriges vice ordförande Clas Svahn får betalt av Ufopodden och fick delta i det mesiga panelsamtalet. På sin ufo-blogg skryter han 8 februari 2020 om hur bra det partiska samtalet var. Trots att han är väl medveten att Ufopodden inte vågade låta Historielärarföreningen komma och framföra kritik mot den vidskepliga ideologin den tredje vägens ufologi, vars bäst före datum passerat för länge sedan. Ufopoddens producent Emelie Rosenqvist ljög dessutom om AFU:s statsbidrag för att få arkivet de hämtar information från till Ufopodden ska se fläckfritt ut. Rosenqvist är dessutom föräldraledig just nu enligt hennes e-postsvar, men kan ändå arbeta en lördag!

Panelsamtalet i Eskilstuna blev en bluff betalt med skattepengar.

https://historielararna.blogspot.com/2019/11/ufopodden-ljuger-om-statsbidrag.html


"Happy är skådespelare och har varit med i flera avsnitt av podden medan, Gabrielle de Bourg är filmvetare och ”professionell nörd” om vi får tro henne själv. Och det får vi! Panelen gav ämnet bredd och även djup och jag såg att publiken lyssnade mycket intresserat.
Under en timma pratade vi, under Emelies ledning, om ufo som både verkligt och socialt fenomen inför en liten publik som dock fyllde samtliga 30 stolarna och dessutom samlade ett tiotal stående på den scen som kallades Lilla lördagscenen. Vi hade ju en hel del andra evenemang att tampas med och SR siktade inte högre än så.
Evenemanget genomfördes alltså i Sveriges Radios regi under Folk & Kultur-dagarna i Eskilstuna och det var ett bra tillfälle att få berätta vad UFO-Sverige och AFU sysslar med"
Citat ovan från Clas Svahns ufo-blogg 8 februari 2020:
 http://csblogg.ufo.se/csblogg3/?p=59720

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.