fredag 21 februari 2020

UFO-Aktuellts redaktör beställer ut polisanmälan som inte finns


"Allvar

Håkan Ekstrand <ekstrand147@gmail.com>

Fre 2020-02-21 22:39


  •  historielararforeningen@outlook.com
Jag kommer efter helgen att kontakta polisen i Malmö (den mest troliga platsen för anmälan). Om inte såg finns det ju ett diarienummer för en ev. förfrågan. 

Varför finns inte historielärarförening i de register som finns hos Malmö kommun? Om jag skulle vilja bli medlem i föreningen så finns ju inga adresser eller ev. telefon nummer till er? Jag är rädd för att demokratin har försatts. Om det nu bara är en enmansidé så är det ju synd för de verkligen vill ha en kontakt med er."


UFO-Aktuellts redaktör Håkan Ekstrand har skrivit mejlet ovan med anledning av hans tidigare mejl till Historielärarföreningen som redovisas i följande två bloggposter:

I röd text i sitt mejl ovan som inte syns har Håkan Ekstrand dessutom skrivit så här:

"Jag kommer efter helgen att kontakta polisen i Malmö (den mest troliga platsen för anmälan). Om inte såg finns det ju ett diarienummer för en ev. förfrågan."

https://historielararna.blogspot.com/2020/02/ufo-aktuellts-redaktor-kraver-utlatande.html

https://historielararna.blogspot.com/2020/02/ufo-aktuellts-redaktor-anklagar_21.html


Svar till Håkan Ekstrand på ditt mejl ovan:

Du är välkommen att kontakta polisen i Malmö, om du hittar en sådan. Polismyndigheten är upplysningsvis numera nationell. Ring 114 14. Det finns ingen anmälan, men du får gärna söka efter den om du har tid. Du vet inte hur förfrågningar hos polisen registreras. Berätta gärna för polisen att du ringer från tidskriften UFO-Aktuellt och från föreningen UFO-Sverige. Polisen är van att få påringningar från ovanliga nyfikna håll. Speciellt kvälls- och nattetid vet polisen vilka som brukar ringa. Berättar du för farbror blå att du ringer från UFO-Sverige, så kommer de att göra allt de kan för att bli av med dig. Berättar detta för dig så att du vet varför de gör så om du blir kort bemött. Det är inget personligt. De har bara viktigare saker att göra. Förresten, skulle inte er jurist sköta dessa ärenden nu när ni vill göra rättssak av det hela och omvandla domstolen till en cirkus för ufo-frågor? Hoppas ni inte lurat i er jurist att Historielärarföreningen är elak och glömt berätta för er jurist hur er medlem i UFO-Sverige pekat ut Historielärarföreningen som brottsling redan på Internet och flera gånger. För då kommer juristen att dra sig ur. Inte för att ni lurat juristen utan för att ni saboterat målet.

Historielärarföreningen finns inte i Malmö stads register för att föreningen är en täckmantel. Du skulle inte vilja eller kunna bli medlem i Historielärarföreningen för att UFO-Sverige och Historielärarföreningen har helt olika mål och olika åsikter. Däremot samarbetar Historielärarföreningen gärna med UFO-Sverige om det skulle gå på något vis. Intresset för ufo är ju gemensamt. Det är debatten om ufo Historielärarföreningen är intresserad av, inget annat dolt syfte eller ont uppsåt. Det finns telefon till kontaktpersonen som är Historielärarföreningens ordförande. Alla är välkomna att kontakta Historielärarföreningen via mejl eller telefon. Vår förening har valt vår ordförande. Vår förening är ingen enmansidé utan inriktningen har bestämts tillsammans med medlemmarna.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.