söndag 23 februari 2020

Svar till UFO-Aktuellts redaktör om Historielärarföreningens ordförande



"Håkan Ekstrand <ekstrand147@gmail.com>

Lör 2020-02-22 21:29


  •  historielararforeningen@outlook.com
John Doe, Varför duger inte namnet Thomas Nordholm, eftersom han är den enda medlemmen i föreningen. Namnet John Doe används också i USA för oidentifierade lik."


Svar till  Håkan Ekstrand i UFO-Sveriges styrelse samt redaktör för tidskriften UFO-Aktuellt:


Vad är det för fel på lik? Det kan ju vara bra att slippa tänka på den fysiska kroppen och släppa loss astralkroppen på lite utflykter. Vi i Historielärarföreningen är hippies. Vi använder helst inte vår ordförandes namn, för han har varit inblandad i så mycket. Folk är ständigt nyfikna på honom i olika sammanhang, men han vill inte berätta om sig själv. Verka, men inte synas. Tydligen har han fått instruktioner många gånger att använda falskt namn, så han är yrkesskadad.

Även om ni kanske inte tror det så finns det flera medlemmar. Vi håller gärna våra medlemmars namn dolda, eftersom föreningen inte är allmän. Vi har tänkt oss lite action och då måste vi ha en liten samlad kärna. I ett möte mellan medlemmarna laddade vi upp i Christiania i Köpenhamn.

Det är ju trevligt att UFO-Sverige har en helt öppen förening. Men så är ju facit för er lite dystert. Inte ett enda bevis för ufo de senaste decennierna. Inte för att det skulle vara något fel. Men blir det inte tråkigt? Berätta när ni funnit något bevis för ufo, så ska Historielärarföreningen börja prenumerera på er tidskrift.

Ni i UFO-Sverige vill gärna dra ur Historielärarföreningen vilka medlemmar vi har och deras namn. Men ni vill själva inte berätta vad ni kokat ihop för trollkonster som ska drabba Historielärarföreningen. Tänk på er karma och bekänn nu era syndiga tankar. Bär inte på ondskefulla önskningar. Gå in i en kyrka.Sätt er i kyrkbänken. Se på korset där Kristus hänger. Släpp det som tynger er. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.