fredag 28 februari 2020

Tidning lurar läsare besöka utställning som inte innehåller några bevis för ufo


Stiftelsen Arkivet för det Oförklarade (AFU) i Norrköping har världens största arkiv om ufo. Stiftelsens ordförande har berättat för Historielärarföreningens ordförande, att arkivet inte innehåller ett enda bevis för ufo från främmande planeter, andra dimensioner eller framtiden. Inte heller har UFO-Sverige funnit ett enda sådant bevis för ufo. Det är med andra ord slöseri att besöka arkivet. Inför UFO-Sveriges 50-årsjubileum ska en tidning lura sina läsare till utställningen om arkivet och UFO-Sverige. Är det tidningens avsikt att vägra publicera att arkivet och UFO-Sverige inte innehar några bevis för ufo? Varför vill tidningen lura sina läsare att besöka en utställning om det utan korrekt information?

"På Norrköpings Tidningar träffade vi Eva Walther (ovan) som arbetar med läsarerbjudanden. Jag hade ju redan pratat med marknadschefen Marcus Gyllander och han i sin tur hade informerat Eva om samarbetet. Nu gick vi igenom hur detta kommer att se ut och vad jag ska förse henne med för bilder och text.
Det kommer att bli ett symbiotiskt samarbete där läsarna av en rad tidningar i regionen kommer att kunna gå gratis på UFO-Sveriges utställning i april I gengäld får vi att nå ut till närmare 70.000 personer."
Källa till citat ovan från 27 februari 2020:
http://csblogg.ufo.se/csblogg3/?p=59962


"NT Tipsa <tipsa@nt.se>
Fre 2020-02-28 02:09


  •  John Doe
Hej,
Tack för du hör av dig till oss. Vi kommer att behandla ditt mejl inom kort.
Med vänliga hälsningar
Redaktionen"


Norrköpings Tidningar har läst denna bloggpost 28 februari 2020 klockan 07.27, enligt Mediacreeper för bloggen Historielärarföreningen. Men Norrköpings Tidningar har inte vågat svara på Historielärarföreningens kritiska frågor i denna bloggpost:

https://mediacreeper.com/site/historielararna.blogspot.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.