lördag 1 februari 2020

UFO-Sveriges vidskepelse på forskningssidan för Högskolan i Skövde


Google ger 1 februari 2020 följande sökträff:

Clas Svahn är ordförande för stiftelsen Archives for the unexplained (AFU), världens största arkiv om ”det okända”, och till vardags journalist på Dagens Nyheter .."

"INFINIT är en forsknings- och utbildningsmiljö vid Högskolan i Skövde som stöds av KK-stiftelsen. Verksamheten sker i nära samverkan med näringslivet. Akronymen står för INnovationsdriven Forskning i INdustrisamverkan med stöd av IT."

Källa, Högskolan i Skövde:
https://www.his.se/Forskning/om-forskning/infinit/

Nyheter INFINIT


"Okända fenomen och verklighetens Arkiv X vid föreläsningscafé på Högskolan i Skövde


2020-01-20


Onsdagen den 22 januari kommer Clas Svahn till vårens första populärvetenskapliga café på Högskolan i Skövde. Clas Svahn är ordförande för stiftelsen Archives for the unexplained (AFU), världens största arkiv om ”det okända”, och till vardags journalist på Dagens Nyheter i Stockholm. – Jag kommer att berätta vad som döljer sig bakom dörrarna till AFU och hur det kommer sig att världens alla mysterier hamnar där. Dessutom ska jag berätta om några av de mest spännande händelserna i Skaraborg som rör oidentifierade flygande föremål, ufo."
Text ovan från cashad version av Nyheter INFINIT på Högskolan i Skövde::

https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:WIVaxnMgDTgJ:https://www.his.se/Forskning/om-forskning/infinit/Nyheter-INFINIT/+&cd=4&hl=sv&ct=clnk&gl=se




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.