torsdag 6 februari 2020

Läsare oroliga över UFO-Sveriges mörkande av ufo på skolor


"Hur många personer i detta land är inblandade i mörkandet av UFO:s? Det är hela grundskolor,
gymnasieskolor, högskolor...förutom UFO-Sverige / AFU, regering och militär.
Vad är det som händer? Skrämmande."

"Blir bara skärrad av alla lögner."


Dear reader!

Help! is on the way:



Historielärarföreningen lider med folk som oroar sig för mörkandet av ufo och är beredd att rycka ut till undsättning. En av orsakerna till det du beskriver är brist på kabel-TV. Skulle fler personer i Sverige ha History channel, Discovery channel och National geographic channel hade problemet varit mindre. Det inte SVT granskar för skattebetalarnas pengar om ufo, gör dessa amerikanska kanaler för sina tittare. Där deltar massvis av vittnen och forskare. När kabel-TV infördes i Sverige ökade antalet skolelever som trodde på "övernaturliga" fenomen såsom ufo och spöken markant enligt svensk forskning.

Clas Svahn som är vice ordförande för UFO-Sverige har själv berättat för Historielärarföreningen, att han inte ser på TV om ufo utan läser böcker om ufo. En anledning att han inte är uppdaterad. Tyvärr sprider han sin obsoleta ideologi den tredje vägens ufologi i skolor, på högskola och universitet helt lagligt. Militären är säkert helnöjd med hans insats. Ett problem mindre för regeringen. Elever och studenter som kunde haft en ljusare framtid står som förlorare. 

För några år sedan uppmärksammade Historielärarföreningen olika partier i riksdagens utbildningsutskott på frånvaron av ufo i skolors undervisning. Alla partier skyllde ifrån sig och sa att det var Skolverkets fel. På Skolverket ville de inte svara på Historielärarföreningens frågor. Tror det beror på okunskap, som spridits av bland annat UFO-Sverige och distribuerats av intervjuer i media där UFO-Sverige nästan haft monopol på frågan i flera decennier.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.