lördag 10 oktober 2020

UFO-Sverige kontaktade politiker om ärende för tjänstepersoner

 

"Under kvällen fick jag ett trevligt samtal från en politiker i en kommun i Värmland där vi diskuterade en gemensam angelägenhet. Politikern önskade mig välkommen dit och det ser jag fram emot."

Citat ovan från UFO-Sveriges vice ordförande Clas Svahns ufo-blogg söndag 4 oktober 2020:

http://csblogg.ufo.se/csblogg3/?p=62818

 

Hur kunde Clas Svahn i UFO-Sverige få ett samtal från en politiker? Söndag kväll 4 oktober mejlade Clas Svahn politikern Tommy Fredriksson för att få kontakt med honom. Samma kväll ringde Fredriksson upp Svahn. Det avslöjar Kristinehamns kommun 9 oktober 2020 genom utlämnade av handling där e-posten i kommunens domännamn redovisas. I mejlet klagar Svahn på Historielärarföreningens bloggpost från 4 oktober 2020, där Tommy Fredrikssons avslöjar sina tankar för Historielärarföreningen om Svahns besök på Kristinehamns bibliotek 16 november 2020:

https://historielararna.blogspot.com/2020/10/kulturnamndens-ordforande-tar-upp-ufo.html

 

Kulturnämndens ordförande i Kristinehamns kommun heter Tommy Fredriksson. Han erkänner 5 oktober 2020 för Historielärarföreningen, att han ringt upp UFO-Sveriges Clas Svahn i 

" en fråga som ligger på kommunens tjänstepersoner och inte politiken att behandla."

När Historielärarföreningen frågar Tommy Fredriksson följande vägrar Fredriksson svara:

"Om det är ett ärende för tjänstemän och inte politiker, förstår Historielärarföreningen inte varför du tar en söndag kväll till att ringa upp UFO-Sveriges Clas Svahn?"

Källa, Historielärarföreningen:

https://historielararna.blogspot.com/2020/10/kulturnamndens-ordforande-ringde-och.html


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.