onsdag 14 oktober 2020

Högskolan i Borås lämnar ut handlingar med personuppgifter i ärendet om UFO-Sverige

 

 "Ang begäran om allmän handling vid Högskolan i Borås

Åsa Dryselius <Asa.Dryselius@hb.se>
Ons 2020-10-14 08:06
  •  Du
Angående begäran om allmän handling vid Högskolan i Borås

Du har begärt att få utlämnat kopior på e-postkorrespondens – textinnehåll samt e-postloggar - från en av dig angiven specifik e-postadress som inkommit/expedierats till/från Högskolan i Borås mellan 25 september 2020 - 10 oktober 2020.

Kopior av de av dig begärda handlingar lämnas ut. Handlingarna innehåller personuppgifter varför de inte lämnas ut elektroniskt, utan i pappersform. Antalet sidor understiger 10 stycken (utlämnadet omfattar denna gång 9 sidor), varför det inte utgår någon kostnad för kopior. Handlingarna kan hämtas i högskolans reception. Receptionens öppettider finns att ta del av på högskolans hemsida: 
 
 
Önskar du att handlingarna ska skickas till dig via brevpost behöver du meddela högskolan en postadress dit de ska skickas.

Högskolan har att ta ut avgift för kopia samt porto från och med den 10:e sidan i enlighet med 16 § avgiftsförordningen. Högskolan önskar informera om att eventuell fortsatt begäran om utlämnade av allmän handling kommer att ses som en sammanhållen begäran, varvid avgift kommer att tas ut från och med den 10:e sidan som lämnas ut totalt. Kostnad för kopia av allmän handling är 50 kr för den 10:e sidan. För varje sida därutöver är avgiften 2 kronor styck.

HÖGSKOLAN I BORÅS

Åsa Dryselius
Jurist"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.