fredag 9 oktober 2020

Högskolan i Borås tror det kan bli men för student som skriver om UFO-Sverige om någon får reda på det

 

Det är ett helt fantastiskt och unikt beslut. En högskola som är en statlig myndighet i Sverige antar att en student kan lida men om utomstående får reda på att hen skriver uppsats om UFO-Sverige. Menar Högskolan i Borås att det är skamligt att skriva om UFO-Sverige? Det är ett totalt underkännande av att sammanknippas med UFO-Sverige. Vilken typ av men kan det leda till att vara intresserad av UFO-Sverige? Menar HB att UFO-Sverige är en dålig riksorganisation? För om den vore bra så skulle det väl vara jättebra att förknippas med den?

Historielärarföreningen tycker synd om UFO-Sverige som länge kämpat för seriöst erkännande. Så dyker högskolan upp och förstör alltihop med att studenter som vill undersöka UFO-Sverige kan få men om de upptäcks på Internet. Har studenten som skriver uppsats om UFO-Sverige på HB fått varning från studenthälsan att det kan medföra men om hen blir känd? Exakt vilken typ av personer tror HB är medlemmar i UFO-Sverige om intellektuellt skärpta studenter kan få men om allmänheten ser att de skriver om UFO-Sverige?

Kanske har Högskolan i Borås kommit fram till att ideologin den tredje vägens ufologi som UFO-Sverige antagit är så rörig att den kan ge studenter men om andra ser att de försökt redogöra för den. Eller att studenter kan få men om det blir känt att de skriver om UFO-Sverige som tar tusentals kronor betalt för en kurs i fältundersökning för att leta ufo i vildmarken. Häftet de betalande fältundersökarna erhållit utlovar att det ska förändra deras liv, även om aldrig någon av kursdeltagarna hittat ett enda bevis för besök från andra planeter. Det låter ju som att fältundersökare garanteras att må bra oavsett vad de hittar efter att de betalt in kursavgiften. Så kommer högskolan och antar att den som skriver om fältundersökare kan få men. Hur går det ihop? Vet HB något som UFO-Sverige inte vet? Kanske skulle studenten djupintervjua tjänstemännen på HB om deras kunskaper i hur man bemöts, vilka men man får och hur man som i gamla tider kan lida av att förknippas med tro på främmande farkoster.

Vilka men får man av UFO-Sverige? Blir studenter halta eller får de puckel på ryggen? Blir det kanske tandagnissel? HB nämner inte specifikt vilken åkomma som stundar.

Ett stort tack till tjänstemännen som samarbetat för att få fram beslutet att det kan ge men. Hoppas att studenten på HB som skriver om UFO-Sveriges fältundersökare tar med de tämligen högt uppsatta tjänstemännens slutsats, i sin uppsats, om risk för men att förknippas med UFO-Sverige.

Hur ska HB göra när uppsatsen publiceras i DIVA portal. Kan studenten få men av att namnges där också när folk upptäcker skriften om UFO-Sverige ihop med studentens namn? Blir det skampålen nästa? Måste den blivande bibliotekarien byta identitet för att möta elaka låntagare i framtiden, för att undvika men. 

- Hööru du! Jag känner igen dig! Det var du som skrev om UFO-Sverige. Skäms på dig! Ställ dig i skamvrån!

Högskolan i Borås uppmanar att beslutet kan överklagas. Vem vill överklaga ett beslut som indirekt totalt sågar UFO-Sverige så totalt att organisationen genom blott en text och namn kan orsaka men? Att dagligen tänka på fyra djupintervjuer av UFO-Sveriges fältundersökare kan man få men av och lida för om det blir allmänt känt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.