tisdag 27 oktober 2020

UFO-Sverige beklagar sig för Rymdstyrelsen om varumärket

 

UFO-Sveriges föreläsare har skrivit ett långt offentligt mejl till myndigheten Rymdstyrelsens generaldirektör Anna Rathsman. Föreläsaren oroar sig för varumärket. Men på Facebook låter föreläsaren annorlunda. Där berättar UFO-Sveriges föreläsare att man inte ska tjäna pengar på UFO-Sverige och att föreläsaren egentligen betalat en massa pengar till UFO-Sverige. Där nämner han inget om att tjäna pengar på varumärket.

Föreläsaren ser även sig själv som varumärke. Sedan diskuterar han varför Historielärarföreningen finns och använder sitt varumärke och där gissar föreläsaren friskt och fel.

Myndigheten Rymdstyrelsen har på flera sidor använt sig av UFO-Sveriges varumärke. Detta är något Justitieombudsmannen vill få in en anmälan om. 

Både uttalandena på Facebook och mejlet till generaldirektören kommer att användas som bevismaterial på hur diffust det är om varumärket får användas för att tjäna pengar eller ej. Dessutom kommer polisen i fall det blir utredning att få utskrifter på hur olika faktureringsadresser och organisationsadresser används för inkomster. HLF hoppas allt gått lagligt till. Även avdragen hos Skatteverket som myndighetspersoner där tolkat helt olika.

Och föga överraskande finner vi i mejlet föreläsaren sänder till generaldirektören även här falska anklagelser mot Historielärarföreningens ordförande som nämns med namn. Det här mejlet kommer att bli huvudbevismaterial i HLF:s försvar. Oj, oj, oj! Detta kommer att bli intressant i hur UFO-Sveriges föreläsare drar in generaldirektören. Undrar om föreläsaren tagit med henne som vittne när han redan berättat för henne sina anklagelser. 

Sin egen vän på Rymdstyrelsen har föreläsaren också tagit med och offentligt mejl är utlämnat av myndigheten. Den vän till föreläsaren som Rathsman från början inte ville berätta om när HLF ville få ut vem som hade en viss befattning på Rymdstyrelsen. Allt finns dokumenterat. Där Rathsman ber om ursäkt. Det innebär väl att HLF hade rätt om vi fick ursäkten?

Vilken härva det blir för polisen att reda ut detta. Välkommen att läsa på vår blogg!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.