lördag 10 oktober 2020

Högskolan i Borås har upprättat handling om student som skriver om UFO-Sverige

 

 

Det avslöjar förvaltningschefen i ett myndighetsbeslut daterat 8 oktober 2020. Studenten studerar vid Bibliotekshögskolan på kursen:

Bibliotek och användare 31DIA2

Handledare är högskoleadjunkt Malin Utter.

Studenten skriver uppsats om UFO-Sveriges fältarbetare med fyra djupintervjuer. 

Studenten är enligt UFO-Sveriges vice ordförandes blogg en man.

Högskolan i Borås har både upprättat handlingen om studenten och identifierat handlingen och har kontaktuppgifter till studenten med namn och personuppgifter.

UFO-Sverige har i ett häfte som kursdeltagare erhållit utlovat fältundersökare att deras liv kommer att förändras. För att få sitt liv förändrat av UFO-Sverige får kursdeltagarna betala flera tusen kronor.

I sitt myndighetsbeslut om att identifiera och lämna ut studentens uppgifter har Högskolan i Borås tagit upp en fråga om reglering och sekretess för att avgöra om studentens och till och med studentens närstående kan lida men, om det blir känt på Internet att studenten skriver uppsats om UFO-Sverige. Så pass känsligt är ärendet.

Högskolan i Borås har samtidigt en text utlagd om UFO-Sveriges fältundersökare på myndighetens hemsida, som HB lät sin förre kommunikatör skriva:

https://www.hb.se/om-hogskolan/aktuellt/nyhetsarkiv/2016/mars/drivs-av-att-formedla-kunskap/

15 mars 2016 — Christoffer Mossberg beskriver läraryrket som ett kall. Men förutom studierna vid Högskolan i Borås så spenderar han tid som fältundersökare i ..

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.