torsdag 8 oktober 2020

Nytt mejl från UFO-Sveriges styrelsemedlem om Högskolan i Borås

 

 "Uteblivet svar

Håkan Ekstrand <ekstrand147@gmail.com>
 
Tor 2020-10-08 16:14
  •  Du
"Förföljelse
Håkan Ekstrand <ekstrand147@gmail.com>
Tor 2020-10-08 06:35
  •  Du
torsdag 8 oktober 2020

"Du skriver:

"Högskolan i Borås låtsas inte kunna finna student de vet
skriver uppsats om UFO-Sverige"

Thomas Nordholm vad är meningen med sådana här angrepp och misskrediteringar på våra universitet, högskolor och övriga skolor? Och varför jagar du en enskild elev? Det är väldigt lågt av dig. Det här ovan är ju bara ett av många angrepp som du sysslar med. Du håller ju på gör dig omöjlig hos dem du trakasserar. Och framförallt vad har detta med didaktik att göra? Du vill ge sken av att det skulle vara en akademisk diskussion när du bara förföljer folk. Nej det är inte en sådan, utan en monolog där du nedvärderar människors intressen och deras vilja att själva få svar och ta ställning i olika frågor. Varför ska du bestämma vad människor ska syssla med?

Håkan Ekstrand/UFO-Sverige"


UFO-Aktuellts redaktör Håkan Ekstrands mejl ovan kommer att besvaras senare av Historielärarföreningen när tillfälle ges. Tack för dina synpunkter så länge."

Thomas Nordholm, det är beklämmande och förnedrande för dig att du hellre jagar en skolelev som söker material till en uppsats under sin utbildning än att svara på det mail med raka och intressanta frågor som rör dina aktioner mot oss. Förväntar mig ett svar inom kort. Eller som du själv skrev. Du får en dag till på dig."

Historielärarföreningen kommer att svara dig när vi får tid. Tills dess värdesätter vi dina synpunkter. Vi måste ha tid att tänka igenom ett beslut som kom idag från juristen på Högskolan i Borås om UFO-Sverige i studentuppsatsen. Ni kan ju också begära ut beslutet och spara i ert arkiv.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.