onsdag 28 oktober 2020

Högskolan i Borås avslöjar inlämningsdatum för uppsats om UFO-Sveriges fältundersökare

 

"Historielärarföreningen önskar få information om upprättad handling runt uppsats om UFO-Sveriges fältundersökare

Åsa Dryselius <Asa.Dryselius@hb.se>
 
Ons 2020-10-28 10:43
  •  Du
Angående begäran om allmän handling

Du har i e-postmeddelande inkommen till Högskolan i Borås den 27 oktober 2020 begärt att få ta del av den inlämningsuppgift på Bibliotekshögskolan som behandlar UFO-Sveriges fältundersökare.

Högskolan uppfattar din begäran som att du önskar ta del av den examinerade uppgiften som handlar om att undersöka en viss användargrupps - UFO-Sveriges fältundersökare - informationsbehov.

För att en handling ska vara en allmän handling krävs att handlingen är förvarad hos myndigheten. En av förutsättningarna för att en handling ska vara förvarad vid myndigheten är att handlingen är inkommen till myndigheten. Med kravet på att en handling måste förvaras hos en myndighet för att anses vara allmän krävs vidare att den måste förvaras hos myndigheten vid tidpunkten för begäran.

Den av dig begärda handlingen är inte förvarad vid högskolan vid tidpunkten för din begäran. Din begäran om att få ta del av allmän handling avslås därmed.

Detta är ett tjänstemannabeslut. Beslutet kan inte överklagas till domstol enligt 6 kap 3 § offentlighets- och sekretesslagen. Du har dock möjlighet att begära att frågan ska hänskjutas till prövning av myndigheten. Skulle även myndighetens beslut gå dig emot kommer beslutet att kunna överklagas till Kammarrätten.

Högskolan kan informera om att studenter i den aktuella kursen har att förhålla sig till vissa inlämningstidpunkter. De kommande inlämningstidpunkterna för denna examinationsuppgift är 7 december 2020, 11 januari 2021, 15 februari 2021 samt 22 mars 2021.  

HÖGSKOLAN I BORÅS

Åsa Dryselius"
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.