söndag 11 oktober 2020

UFO-Sverige mutas med recension

 

"Jag fick också ett mejl från Katie som jobbar inom Mufon i USA där hon bad mig läsa hennes nya bok och recensera den. Eller rättare sagt, läsa manuset och komma med ett utlåtande som om det är positivt hamnar på omslaget till boken. Jag tankade i alla fall ned den och kommer att börja läsa i nästa vecka."

Citat ovan från 10 oktober 2020:

http://csblogg.ufo.se/csblogg3/?p=62867

 

Är det rätt av MUFON att innan recensionen berätta om att den hamnar på omslaget om den är positiv? Hur påverkar det recensenten från UFO-Sverige. Han vet om att en dålig recension går obemärkt förbi. Med en bra recension hamnar hans namn och UFO-Sverige på omslaget. Tjänster och gentjänster. Knappast ett läge för objektiv recension. Uppmärksamhet och pengar är vad branschen handlar om såsom de inblandade beskriver den.

 

Vill tillägga att MUFON:s ordförande arresterats:

 

Head of Mutual UFO Network Arrested on Child Solicitation ...

14 juli 2020 — Jan Harzan, who has headed MUFON since 2013, is accused of ... to the Huntington Beach Jail [and was] specifically targeting minor females .


25 juli 2019 — På bilden ovan syns Ken St. John, Jan Harzan (MUFON:s chef) och Katie Griboski medan Douglas Wilson gör sig klar i talarstolen. Katie och

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.