tisdag 26 maj 2020

Förre lärarvikarien, numera UFO-Aktuellts redaktör, om historiedidaktik


"Krav på andra men själv ofelbar
Håkan Ekstrand <ekstrand147@gmail.com>

Mån 2020-05-25 06:39
  •  Du
Du försöker mästra andra medan du själv inte uppfyller dina egna påpekanden:

"Historielärarföreningen har redan funnit flera saker som UFO-Aktuellts redaktör skrivit om Historielärarföreningens ordförande, som kanske inte är tillåtna. ,,, 
 ...Trots att det är varje medborgares skyldighet att känna till vad som står i lagboken innan medborgaren agerar eller skriver."

En annan sak? Hur kan man säga att detta ingår i historiedidaktiken? Bara lite nyfiken.

Hoppas du orkar med dina elever idag. Eftersom jag själv varit vikarielärare så vet jag hur arbetsamt det kan vara (och ordinarie lärare har ännu mera att tänka och ta hänsyn till). "


"Tillbaka imorgon?
Håkan Ekstrand <ekstrand147@gmail.com>

Mån 2020-05-25 02:19
  •  Du
Sov Gott, Thomas

Hoppas du orkar med dina elever imorgon. Eftersom jag själv varit vikarielärare så vet jag hur arbetsamt det kan vara (och ordinarie lärare har ännu mera att tänka och ta hänsyn till). Min sambo är också lärare och har hand om "asylbarn" och hennes dag är fylld med jobbiga situationer. Så Thomas för en lärorik tid för dina adepter så föreslår jag att vi slutar för nu, men återkommer om nödvändigt senare."


"(Inget ämne)
Håkan Ekstrand <ekstrand147@gmail.com>

Sön 2020-05-24 23:32
  •  Du
Eftersom det inte finns någon direkt möjlighet att bemöta dina argument så måste man först skicka svaren till dig och du får efter eget gottyckande publicera det vi skriver.

"Vad Historielärarföreningen och andra erfar sysslar inte UFO-Sverige med ufo, utan med naturfenomen, hobbyastronomi samt att kränka en kvinnlig medlem ni har i UFO-Sverige. För UFO-Sveriges desinformation till svenska grundskolor, gymnasieskolor, folkhögskolor, senioruniversitet, högskolor samt universitet används en hel del skattepengar. Hur en enda historielärare agerar är inte väsentligt. Däremot det mönster som finns bland Sveriges många historielärare. Vad gäller undervisning om ufo till svenska elever i historia och samhällskunskap existerar ingen sådan officiellt. Där har ufo-förnekarna i UFO-Sverige monopol med sin desinformation som varken utförs av någon vetenskapsman hos er eller bedrivs vetenskapligt i föredragen. Tvärtom har Historielärarföreningen belagt en rad ovetenskapliga utsagor från er organisation. Att intäkterna från desinformationen går till utsvävande liv med restaurangbesök, flygresor, utlandsresor och taxiresor får ni själv ansvara för. Varför AFU erhållit miljontals kronor i statsbidrag under åren är något Historielärarföreningen inte förstår, eftersom Håkan Ekstrand vägrat lämna ut AFU:s ansökningar så att de kan granskas."

Jaha, och varför går ni inte själva ut med den "riktiga" tolkningen? Det hela beror ju bara på avundsjuka och känslan av inte betyda något. Du har helt fel i många av dina slutsatser och det kommer att visa sig när vi gör slag saken. Vad det innebär kommer inom kort, spion eller inte, du har inte givit något intryck hos dem vi har kontaktat i frågan. Så Thomas ge upp i dina löjliga och felaktiga kommentarer. Vi kommer att överleva dig och dina beskyllningar."


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.