måndag 11 maj 2020

Läsarmejl med kritik mot UFO-Sverige


"Det är helt otroligt att media frågar UFO-Sveriges vice ordförande om allt som händer mellan himmel och jord. Märker de verkligen inte att han ingenting vet om exempelvis Pentagons filmer? Under Musikhjälpen frågade programledaren om filmerna, och på frågan om UFO:na flög fort, svarade han att de inte flög särskilt fort. När då programledaren tittade frågande ändrade han till att de flög bara lite snabbare än stridsplanen! Han har tydligen inte tittat på programserien Unidentified som gick på History Channel. Han kan heller inte ha lyssnat på radarpersonalens eller piloternas vittnesmål, där det framgick att det var tal om fullständigt hårresande hastigheter.

Sedan sa han att det var drönare vittnena såg men nu har han ändrat sig och säger att han inte vet vad de såg. Har han meddelat Pentagon att det var drönare? För i så fall var det inga UFO:s. Han verkade mest förvirrad och osäker trots att han presenterade sig som UFO-expert i början. Det ser inte bättre ut än att han är den minst kunniga av alla som är det minsta UFO-intresserade.

Likaså lyssnade jag på UFO-Sveriges radio en gång när de tog upp om detta. Där påstår Peo Wärring att piloterna 2004 såg att "det stora föremålet var vitt". Det var inte vitt, utan de såg däremot att det var rörelser i vattenytan samt att det låg ett väldigt stort föremål strax under ytan! Bara en massa desinformation år ut och år in. 

På sin hemsida, under "Fakta" skriver de om Area 51 att "en före detta bordellägare, Bob Lazar osv. De skriver också att han flera gånger har ändrat sin historia. Vad har de själva för belägg för att han var bordellägare innan han anställdes på Area 51 / S4? Och vad har det i så fall med fakta om Area 51 att göra? Vilka belägg för att han har ändrat sin historia flera gånger? Han var vetenskapsman i fysik innan han började där och det är han fortfarande. Alltså ingen fakta alls, utan bara en massa desinformation.

Alla lögner om finansieringen av AFU, flertalet helt öppna förtal mot dig och nu det smutsiga drevet mot Anna Appelvik, som sker helt inför öppen ridå. Vice ordföranden så makalöst feg, så han bussar "vännen" redaktören på Anna. "I nöden prövas vännen.""


Läsarmejlet som publicerats ovan inkom till Historielärarföreningen måndag 11 maj 2020. Tack så mycket för alla tankar och analyser!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.