söndag 24 maj 2020

UFO-Aktuellts redaktörs mejl kommer att sändas till DN


Många läsare har hört av sig till Historielärarföreningen och klagat på Håkan Ekstrand. Han är redaktör för tidningen UFO-Aktuellt och sitter i styrelsen för sekten UFO-Sverige. Läsarna klagar på att Ekstrand sänt många otrevliga mejl till Historielärarföreningen. Läsarna kräver aktion mot detta.

Historielärarföreningen har förstått att Ekstrand kommunicerat med en annan styrelseledamot i sekten UFO-Sverige. De senaste månaderna har Ekstrand varit knähund åt den andre framträdande representanten i sekten UFO-Sverige när den inte vågat konfrontera Historielärarföreningen själv.

Historielärarföreningen har hittills publicerat knähunden Ekstrands mejl. Inte för att de varit läsvärda. Utan för att de varit så otrevliga att de behövde dokumenteras så att omvärlden ser vilken blufforganisation sekten UFO-Sverige är.

Historielärarföreningen har nu kommit på en lösning hur knähunden ska bemötas. Alla otrevliga mejl som knähunden Ekstrand sänder till Historielärarföreningen kommer fortsättningsvis att vidarebefordras till Dagens Nyheters dagredaktion som tips. Den tidningen publicerar ju oftare saker från sekten UFO-Sverige än andra tidningar av någon oförklarlig anledning. När Ekstrands tips sänds vidare till DN kommer de att förses med förklaring att de elaka mejlen sänts av UFO-Aktuellts redaktör Håkan Ekstrand i sekten UFO-Sverige till Historielärarföreningen, så att det inte ska framstå som någon anonym Håkan Ekstrand vem som helst som sänder de otrevliga mejlen.

Förhoppningsvis får DN en lite mer balanserad och rättvis bild av vad sekten UFO-Sverige sysslar med då och kanske rentav kontaktar Håkan för en intervju om vad han håller på med. Håkan har nämligen hindrat Historielärarföreningen att förklara sig och försvara sig mot påhoppen med publicering i UFO-Aktuellt. Då blir det ju bättre att DN får ta sig en titt på knähundens anklagelser.

Knähunden kanske blev upprörd när Historielärarföreningen uppmärksammade hans och hans husses bluffresor för att hämta ufo-litteratur utomlands? De flesta bilderna som hussen ville att allmänheten skulle ta del av offentligt på hans blogg föreställde emellertid inte ufo-litteratur. I stället fanns en mängd bilder på inköp av diverse rusdrycker samt drickande av dessa i olika länder längs vägen. Samt införsel till Sverige av olika rusdrycker. Och väl hemma i Sverige nya bilder på rusdryckerna i källaren och nytt intagande av rusdryckerna. Varför det var fler bilder på rusdryckerna än ufo-litteraturen är knähundens husses eget val. Tydligen är knähunden sur för att Historielärarföreningen återpublicerade deras bildbudskap och vill därför hjälpa sin husse genom diverse otrevliga mejl till Historielärarföreningen. UFO-litteraturen skulle till arkivet AFU, som erhållit miljontals kronor genom åren i statsbidrag. Om någon skulle undra över något motiv för rusdrycksresorna.

Denna bloggpost kommer att sändas till DN, så att de vet vad saken handlar om. Knähunden bestämmer själv tonen i mejlen han sänder och hur han vill att dessa ska uppfattas av DN, som kanske inte visste tidigare hur en redaktör för UFO-Sveriges tidning UFO-Aktuellt uttrycker sig. Hoppas även att den kvinna i UFO-Sverige som drabbats av knähundens otrevliga mejl gör samma sak och sänder redaktörens otrevliga mejl vidare till DN!

Denna bloggpost är läst av Dagens Nyheter som går under domännamnet Expressen AB söndag 24 maj 2020 klockan 17.25, enligt Mediacreeper för Historielärarföreningen:

https://mediacreeper.com/site/historielararna.blogspot.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.