onsdag 27 maj 2020

UFO-Aktuellts redaktör vill att konversationer med Historielärarföreningen hamnar i media


"Utebliven nyfikenhet

Håkan Ekstrand <ekstrand147@gmail.com>

Tis 2020-05-26 20:49

  •  Du
Inga tidningar eller instanser har hört av sig apropå dina tips till media. Jag är faktiskt lite besviken över detta, skulle gärna få visa och utveckla den kontakt som har varit med dig (som du har skickat vidare). Det är väl så här Thomas Nordholm ingen är överhuvudtaget intresserad över vad du hävdar och skriver. Synd att du upptar din tid med sånt som inte har någon som helst betydelse. Men kämpa på, någon gång kanske det lyckas."


Historielärarföreningens svar på mejlet ovan från Håkan Ekstrand som är redaktör för UFO-Aktuellt och sitter i UFO-Sveriges styrelse:

Om du Håkan är besviken, så ta själv som redaktör kontakt med media och lämna ut vad du vill om din kontakt med Historielärarföreningen! Du som är redaktör lyssnar de säkert till eller hur? Om du verkligen menar allvar med att du vill att dina kontakter med HLF ska synas i media så gör du ett försök. Misslyckas försöket så innebär det att media inte är ett dugg intresserad av vad du har att säga om saken heller.

Men, det förklarar inte varför du som redaktör för UFO-Aktuellt under månader i rad öser på med mejl till Historielärarföreningen som inte ens läser din tidning. Inte ens någon av dina prenumeranter får lika många mejl av dig. Uppenbart anser du själv inte att HLF saknar betydelse.

Du har ju själv skrivit att dina diskussioner med Historielärarföreningen publicerar du i sociala medier såsom Facebook, Twitter och Instagram. Melja över några skärmdumpar eller permalänkar, så kan vi se vad folk tyckt till!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.