fredag 8 maj 2020

UFO-Aktuellts redaktör vågar inte intervjua Historielärarföreningen för sin tidning


"Svar kanske?

Håkan Ekstrand <ekstrand147@gmail.com>

Fre 2020-05-08 20:39


  •  historielararforeningen@outlook.com
Ursäkta att jag missade frågan om vem som bor i Heby. Eftersom jag inte bor där längre är jag lite osäker på vilka som åtnjuter Västerlövsta kommuns tjänster. Har dock en nära vän där som ibland ringer och pratar om ditt och datt. Bland annat om historielärarföreningens blogg som skrivs av ordförande Thomas Nordholm. Är det förbjudet?

Jag har ställt frågor till dig som fortfarande är obesvarade. Ville ha lite info om hisorielärarföreningen men fick inte så mycket fakta om er. Vadan detta hemlighållande? Det enda jag tack vare dina blockinlägg vet är att ni är hippies och träffas ibland på Kristiania i Köpenhamn.

För närvarande finns inga planer på att få med historielärarföreningen i vår tidskrift UFO-Aktuellt."


Svar på UFO-Aktuellts redaktör Håkan Ekstrands mejl ovan som han formulerat som svar på följande bloggpost:

https://historielararna.blogspot.com/2020/05/historielararforeningen-svarar-gratis.html


Vad brukar din vän från Heby ha för synpunkter på Historielärarföreningens blogg då? Har personen ett namn du får lämna ut och vilken position har hen i UFO-Sverige?

HLF  träffas på medlemsmöte i Köpenhamn för staden är lite muntrare än Stockholm.

Ni i UFO-Sverige är ju alltid så villiga att svara på upplysande frågor från allmänheten om ufo. Det är klart att Historielärarföreningen också ger den servicen. När vi får miljontals kronor i statsbidrag precis som AFU erhållit genom åren.

Vad synd att ni inte vågar intervjua Historielärarföreningen i er tidning. Ni är väl inte rädda? Ni verkar ju vara helt orädda i UFO-Sverige när ni ger er på en ensam kvinna som vill starta stödgrupp för närkontakter. Då är ni modiga män i era kommentarer.

Har UFO-Sverige något internt beslut på att sända Håkan Ekstrand för att hålla koll på Historielärarföreningen, så att vice ordförande slipper?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.