onsdag 27 maj 2020

Mejl från UFO-Aktuellts redaktör om Dagens Nyheters taxiresor


"?

Håkan Ekstrand <ekstrand147@gmail.com>

Tis 2020-05-26 20:20

  •  Du

"Taxiresor och arbetstider på Dagens Nyheter

"Men sedan kom taxin till DN. Det är skönt med en arbetsgivare som tänker på vår säkerhet i dessa tider. För vi är en mindre grupp som fortfarande är på plats eftersom det är svårt att göra ett högkvalitativt jobb på distans med all den datakraft som vi behöver."

"Det blev en sansad jobbkväll med de gamla arbetstiderna tillbaka och permitteringen borta. Så nu är det 14.30 till 01.00 som gäller igen."

Jaha, och vad är ditt budskap?"


Svar till UFO-Aktuellts redaktör och UFO-Sveriges styrelsemedlem Håkan Ekstrand på hans mejl ovan:

Historielärarföreningen vill gärna vända på frågan. HLF önskar veta varför UFO-Aktuellts redaktör intresserar sig för Dagens Nyheters taxiresor? Eller varför redaktören för en tidning som UFO-Aktuellt vill att HLF inte ska intressera sig för Dagens Nyheters taxiresor? UFO-Aktuellts intresse för DN:s taxiresor verkar skumt. Det framgår inte av redaktörens mejl om Ekstrand undrar vad den som skrev originalinlägget hade för budskap eller om redaktören undrar vad Historielärarföreningen har för budskap. HLF hjälper gärna redaktören genom att sända hans fråga vidare till DN, så att de ser att frågan engagerar.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.