söndag 10 maj 2020

Varför intervjuar Expressen någon som inte vet vad ufot är?


"I dag intervjuades jag av Expressen för deras webbteve och temat var Pentagonfilmerna. Alltså det som alla vill prata om just nu. Det blev en kort intervju eftersom det program som jag ska ingå i är på bara tio minuter. Sändning någon gång i början av nästa vecka."

Citat ovan från 8 maj 2020:
http://csblogg.ufo.se/csblogg3/?p=60986

Vi i Historielärarföreningen kommer inte att titta på Expressen-TVs inslag med UFO-Sveriges vice ordförande. Anledningen är att han inte vet vad piloterna såg. Det har han redan sagt i ett otal medier i en vecka redan. Så vi förstår inte varför Expressen ska göra repris på det. Dessutom är UFO-Sveriges vice ordförande ufo-förnekare. Så han är nöjd med att hjälpa Pentagon påstå att det inte var något flygande tefat eller utomjordingar.

Dock har Historielärarföreningen ett förslag till er på Expressen-TV. Anna Appelvik har 2 maj 2020 startat en stödgrupp för personer som haft närkontakt med ufo. Historielärarföreningen vet inte om Anna vill ställa upp på en intervju eller att stödgruppen tas upp i TV. Men ni kan ju alltid fråga henne. Det känns nytt, fräscht och spännande jämfört med de gamla stofilerna från UFO-Sverige som inte funnit något bevis för ufo på 50 år. Tror att era yngre tittare kan uppskatta ett inslag om en kvinna som vill att folk ska få berätta psykologiskt hur erfarenheterna av närkontakt med ufo varit för olika personer.

Länken till sidan finns här:

https://www.facebook.com/groups/ufosverige/permalink/10157568825882753/


"Förslag till fräschare intervju om ufo än den ni sänder

John Doe

Sön 2020-05-10 18:14



  •  redaktionen@expressen.se

Historielärarföreningen föreslår att ni gör ytterligare ett inslag om ufo, än det ni sänder nästa vecka. Så kan tittarna avgöra vilket som är mest spännande:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.