söndag 24 maj 2020

Dags byta ut UFO-Aktuellts redaktör Håkan Ekstrand


"Jättebra, skicka till ytterligare media

Håkan Ekstrand <ekstrand147@gmail.com>

Sön 2020-05-24 21:28

  •  Du
Hoppas du gör det här så alla kan se det. Dina argument börjar bli lite svaga och andefattiga. Taxiresor, mat och så vidare. Jag tror inte de som är intresserade av ufofrågan bryr sig särskilt mycket om vad man  har intagit för måltid. Hur man har transporterat sig ch så vidare. Jag tror att de flesta är mer bekymrade över vad de har upplevt och varit med om. Men då uppstår ett hinder, vad har du ätit för mat???

Den sön 24 maj 2020 kl 19:08 skrev Håkan Ekstrand <ekstrand147@gmail.com>:

Historielärarförenings blogg den 20200524:

"UFO-Aktuellts redaktörs mejl kommer att sändas till DN."


Yes, tacksam för detta. Jag vill att någon outside får bedöma anklagelser och beskyllningar. Vad jag (knähunden) har beskyllt dig för kan jag inte se. Hoppas du kan ge mig lite info där! 

I din lärarroll? Hur presenterar du ufofrågan för dina elever? Får de en helt neutral bedömning? Grundar det sig på dina tankar om ufo eller får de en bild av hur samhället bemöter frågan?

Många frågor, men jag befarar att det som vanligt blir inga svar. Beror det på att du inte har några relevanta svar utan bara fantasier.?

Håkan Ekstrand (för tillfället knähund)"


Svar från Historielärarföreningen till UFO-Sveriges representants knähund Håkan Ekstrand på hans två mejl ovan:

Vad Historielärarföreningen och andra erfar sysslar inte UFO-Sverige med ufo, utan med naturfenomen, hobbyastronomi samt att kränka en kvinnlig medlem ni har i UFO-Sverige. För UFO-Sveriges desinformation till svenska grundskolor, gymnasieskolor, folkhögskolor, senioruniversitet, högskolor samt universitet används en hel del skattepengar. Hur en enda historielärare agerar är inte väsentligt. Däremot det mönster som finns bland Sveriges många historielärare. Vad gäller undervisning om ufo till svenska elever i historia och samhällskunskap existerar ingen sådan officiellt. Där har ufo-förnekarna i UFO-Sverige monopol med sin desinformation som varken utförs av någon vetenskapsman hos er eller bedrivs vetenskapligt i föredragen. Tvärtom har Historielärarföreningen belagt en rad ovetenskapliga utsagor från er organisation. Att intäkterna från desinformationen går till utsvävande liv med restaurangbesök, flygresor, utlandsresor och taxiresor får ni själv ansvara för. Varför AFU erhållit miljontals kronor i statsbidrag under åren är något Historielärarföreningen inte förstår, eftersom Håkan Ekstrand vägrat lämna ut AFU:s ansökningar så att de kan granskas.

Håkan Ekstrand borde se upp med att skriva obetänksamt, då Aftonbladet visat ett stort intresse för vad du och din husse i UFO-Sverige skrivit de senaste två veckorna. Förr eller senare skriver någon tidning en granskande artikel om UFO-Sverige. En sådan granskning kommer ni inte att klara:

https://mediacreeper.com/site/historielararna.blogspot.com


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.